Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość było minęło a co nie jest

jak szybko zapomina się o miłości...

Polecane posty

Gość było minęło a co nie jest

Zanim poznalam mego meza przezylam dwa bardzo ciezkie zawody milosne. O pierwszym zapomnialam po pol roku Po drugim po dwoch miesiacach bo poznalam akurat mego meza.

to trudne pytanie, nie ma na nie jednoznacznej odpowiedzi. Wszystko zalezy od nas samych i od tego, jak bardzo bylismy zaangazowani w ten zwiazek

Gość Bizzare
nigdy?

Zalezy tez od sily woli by podniesc sie po zawodzie milosnym i isc dalej. Niektorzy jakos podnosza sie i z bolem ale ida naprzod, inni tylko rozmyslaja co bylo. niektorym to zajmuje nawet pare lat.

Gość Gdansk38
Zapomniec sie nie da,ale mozna sie uwolnic? Mi zajelo to cztery lata.

Witam..ja właśnie staram się wyleczyć z pewnego hmm..zauroczenia...marnie mi to wychodzi...jak znacie sposoby ..chętnie skorzystam...kiedyś leczyłam się chyba z pięć lat...tragedia;)...może teraz będzie lepiej.... szybciej...bo kurna ciężko...pozdrawiam :)

o miłości nie zapomina się nigdy...na sercu zostaje blizna...która czasem krwawi...:o

Gość Meiia
Czy aby to napewno milosc? pomysl. Ja tez sie hmm zauroczylam wkims. Nie mija lecz chorobliwie juz nie mysle jakk na poczatku. Albo probuj z ta osoba sie dogadac i byc ze soba. chyba ze byliscie ze soba i poprostu zerwaliscie.

Gość do Nicole Smith
może porozmawiaj z tą osobą być może nie wie o tym

nie mam jak..taka bezradność,teraz kolejna noc w plecy...myślałam..on nawet się pewnie nie domyśla ile znaczy dla mnie...a nawet jeśli, to nic z tym nie zrobi...bo jestem za kiepska dla niego...strasznie mi źle...

Gość po co żyć w niepewności
najlepsze są jasne sytuacje....

Nicol najgorsze jest mówić sobie że jest się dla kogoś kimś gorszym gówno prawda.... ciągle sobie wmawiaj że jestes super naj.... i że ta piękna miłość na pewno czeka gdzieś na ciebie za rogiem. Ja zawsze uważałam że droga którą podążam prowadzi zawsze tylko w jednym kierunku....tylko do przodu...najgorsze jest oglądanie się za siebie i rozmyślanie wtedy zbyt wiele ciekawych rzeczy przechodzi nam koło nosa. Pozdrawiam serdecznie i trzymaj się ;)

Gość SmutkA smutna
Najgorzej rozstawać się z kimś kogo kochasz, ale za cholerę nie możesz się porozumieć. Tym bardziej jak się ma dzieci i było się małżeństwem

Gość tusz do serca
tez sie lecze z zauroczenia cięzko:) jest