Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozbójnica

W jakim wieku się po raz pierwszy całowaliście itd?

Polecane posty

Gość miałam 30 lat
poważnie chociaż wiem, że i tak mi nie wierzycie

Gość kotek mruczek
całowali mnie jak miałam 7 lat !:P łobuzy :O:D

Gość do ellinka
a z tym chlopakiem stracilas wlasnie cnote? bo jak sie pierwszy raz calowalas w wieku 12 lat to pewnie szybko cnote stracilas

Gość anteczka
14 lat pierwszy pocałunek pierwszy powazny związek 18 i co za tym idzie pierwszy raz i tak do dziś :)

Gość anteczka
przepraszam 19 nie 18 :)

nie, nie z tym. a czy wiecej ejst kobiet ktore biora slub ze swoim pierwszym facetem czy takich ktorych maz jest kolejnym? poza tym to ze sie calowalam w wieku 12 lat nie znaczy ze poszlam do lozka zaraz:o

chociaz pierwszy raz "calowalam" w sensie cmokalam w wieku 8 lat:P i wcale sie tego nie wstydze :P

Gość do ellinka
pewnie przed mezem bedziesz miala sporo facetow w poscieli. sama gdzies pisalas, ze szybko poszlas ze swoim obecnym do lozka (ciekawe ktory to z rzedu). pewnie ladna jestes, ale latwa

Gość a ja/.....
1 pocałunek..to w przedszkolu 1 poważny francuski pocałunek...to o 16 lat i bałam sie ze nie wiem;P 1 powazny zwiazek 17 lat..to samo i seks..i do dzis jestem z nim..teraz już narzeczonym;)

Gość dddddddddddd
miałam 30 lat----> Tez mialam tyle wiec wierze ;)

Gość 25 z facetem 27 który też
całował się po raz pierwszy w życiu. Nieźle co? :) Kto mnie przebije? ;) Nie będę tłumaczyć, dlaczego tak długo żyliśmy oboje w cnocie. :P W każdym razie nie jesteśmy zaburzeni ani emocjonalnie, ani seksualnie :) Obecnie już ponad dwa lata w związku, za 2 tygodnie ślub i jest pięknie :) A ten pierwszy pocałunek - porażka :D Po bardzo trudnej, wykańczającej emocjonalnie, nocnej rozmowie. Ja prawie płacząca (bo go kochałam i takie tam, a on... no nieważne), on w końcu się zdecydował na jakiś ruch :P I prawie zjadł mi twarz :D Ale teraz to już umie, niezły jest w te klocki ;)

Gość Ja mam prawie 28 lat
i jeszcze się nie całowałem. Nawet dziewczyny nie miałem.

A jeśli chodzi o itd... ;) To już potem poszło szybko :P Pocałunek był w sierpniu, pierwsze doświadczenia łóżkowe zaczęły się od września, a w styczniu straciłam cnotę w ścisłym tego słowa znaczeniu ;)

Gość no ja Cie przebije
25 z facetem 27 który też---> Mialam 30 :P

po raz pierwszy w wieku 20 lat (ale raczej sie nie calowalam tylko zostalam pocalowana) a pozniej dopiero w wieku 22lat, w taki sposob ze mialam z tego przyjemnosc

Ja wtedy za tydzień kończyłam 26, ale i tak mnie przebijasz :) Kurczę, to jest nas więcej. Zresztą wiedziałam o tym. A jak moja przyjaciółka chciała napisać doktorat z psychologii o ludziach, którzy bardzo późno (albo wcale) wchodzą w pierwsze związki intymne, to napotkała na mur i zdziwienie starszych kolegów po fachu, jakby takich ludzi nie było 😠. NIe ma żadnych badań psychologicznych na ten temat, nikt się tym nie zajmuje, oficjalnie - nie istniejemy 😠

Gość Ja mam prawie 28 lat
Ja istnieję :-)

Ja też :P

Gość soniaaa17
ok 11 lat sympatia,ale nawet jak go teraz widze to mi się ciepło robi ;) ok 15 lat pierwszy pocałunek(nie pamiętam gdzie to dokładnuie było,ale z kim to pamiętam) ;P 16 lat drugi chłopak...mhmmm pocałunków mnóstwo,nawet jak już ze sobą nie chodziliśmy to się całowaliśmy na jednej dysce ;D teraz 17 lat i uważam że na seks mam jeszcze czas...po co się śpieszyc ;)

Gość no ja Cie przebije
25 z facetem 27 który też---> NA kafe znalazlaby niezly obszar badan :D I dosc liczna populacje reprezentatywna :P

Gość soniaaa17
do :no ja Cie przebije: miałaś 25 lat jak się pierwszy raz całowałaś,czy jak uprawiałaś seks?!

Gość precz z puszczalskimi

do ellinka meza mam juz wybranego,nie poszlam z nim do lozka na 1randce (ani na drugiej,ani na trzecie, ani na 10 :P) jestem z nim 1,5roku,nie puszczam sie a ladna i jestem owszem (a przynajmniej plec meska tak twierdzi) wiec albo ktos jest zazdorsny albo ktos sumiennie czyta moje wypowiedzi... :P

Gość pewnie sporo facetow przed nim
mialas