Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozbójnica

W jakim wieku się po raz pierwszy całowaliście itd?

Polecane posty

Gość Viviette
Ponawiam swoje pytanie. Czy ty jesteś prawiczkiem?

Gość ja chce dziewice na zone
a jesli jestem to co?

Gość Viviette
Nic. A jeśli nie jesteś to nie możesz wymagać od dziewczyny tego, żeby była dziewicą. A tak w ogóle ile masz lat?

20 lat i jestem prawiczkiem

Gość Viviette
A czy w związku nie są najważniejsze uczucia??? I to kim dana osoba jest obecnie i dokąd zmierza, a nie to co robiła kiedyś? Wiele osób w wieku nastoletnim może zbładzić, a później tego żałuje i chce się zmienić.

Gość rozczarowana studentkaaaa
a ja mam wrazenie ze dla mojego faceta to, ze jestem dziewica nie znaczy absolutnie nic... Zawsze myslalam ze moj mezczyzna doceni fakt ze czekalam na niego ale sie rozczarowalam

jestem uparty i bede szukal do skutku:P cierpliwy tez jestem, metoda prob i bledow w koncu znajde odpowiednia dla siebie:)

Gość Viviette
No to powodzenia. Możesz sobie tak czekać i czekaś, skoro twierdzisz, że tak łatwo można spotkać miłość.

jak mi sie znudzi czekanie, to zaczne uprawiac seks bez milosci i przestanie mi na dziewictwie zalezec

zupelnie nie rozumiem, po co normalne, rozsądne dziewczyny wdają sie w debilne dyskusje z jakimś zakompleksionym i przygłupawym dwudziestolatkiem? :o

poki co jestem romantykiem, chce miec jedyna partnerke w zyciu. ale zeby mi sie oplacalo posiadanie jednej partnerki to ona tez musi byc dziewica, zeby bylo uczciwie i sprawiedliwie. nie chce byc jeleniem

chce spac z jedna kobieta w zyciu, ale to sie oplaca tylko wtedy, gdy ona tez mi da swoja czystosc

Gość Viviette
Masz rację. Chyba lepiej zakończyć tą rozmowę. ;) Powiem ci tylko tyle, że nigdy nie można mieć całkowitej pewności czy ta druga połówka jest dziewicą czy też prawiczkiem. :)

porzadna uczciwa dziewczyna sie przyzna. ale czemu mnie tak atakujecie, za to, ze jestem romantykiem i idealista? poza tym jakbym teraz poznal porzadna, swietna, wspaniala dziewczyne, ale taka ktora z kims spala juz to napewno bym ja skrzywdzil. bo pewnie po jakims czasie chcialbym ja porzucic po to zebym znalesc jako juz nie prawiczek kobiete rowna sobie (tez juz nie dziewice), bo pewnie by mnie ciagnelo do tego. a ja nie lubie krzywdzic i ranic ludzi. dlatego nie zasluguje na taka dziewczyne, ona zasluguje na kogos, kto w niej bedzie widziala docelowa partnerke, kobiete swojego zycia

Gość Viviette
Nie atakujemy cię, to ty nazywasz głupimi pindami te, które wcześnie tracą dziewictwo. Wyobraź sobie, że w wieku nastoletnim też można się zakochać. A ty chcesz czekać z seksem do ślubu?

no dobra przesadzilem. przepraszam. ale jakbym mial dziewczyne co stracila cnote w wieku 15-16 lat i bym sobie wyobrazal, ze uprawiala seks jako dziecko to bym normalnie chyba zaczal wyc z rozpaczy i zlosci. w kazdym razie jesli moja pierwsza kobieta ma byc moja jedyna kobieta, kobieta mojego zycia, to musi byc dziewica. nie chce byc jeleniem, dla ktorego zona jest pierwsza, a on dla zony pierwszym nie jest

ja rozumiem, ze jak dziewczyna traci cnote w wieku 17-18 lat to jeszcze przejdzie, ale 15-16 to ochyda

poza tym dziewczyna, ktora jako nastolatka stracila dziewictwo nie pasuje mi do obrazu porzadnej, szanujacej sie, dobrze prowadzacej sie mlodej damy z dobrego domu, o nienagannych manierach

Gość Viviette
To dobrze, że chociaż to rozumiesz, ale widzę, że też nie chciałbyś dziewczyny, która straciła dziewictwo w wieku 17, 18 lat. ;)

Gość Viviette
Powiem ci, że z tego co się nasłuchałam i naczytałam wiem, że niektórzy faceci nie lubią dziewic, a zwłaszcza dziewictwo w wieku ok. 20 lat uważają za wstyd. Dlatego też niektóre dziewczyny tracą dziewictwo z byle kim, lub np. z przyjacielem ze strachu przed późniejszym odrzuceniem.

ja bym chcial miec jedna partnerke w zyciu, wiec taka raczej odpada, ona zasluguje na faceta, ktory juz spal z inna, bo wtedy jest duza szansa, ze on bedzie juz ostatnim i beda zyli szczesliwie i wezma slub, a dziewczyna nie przezyje kolejnego bolu rozstania

tymbardziej nie chce kobiety, ktora uprawiala juz seks bez milosci

ale fajna i sympatyczna jestes viviette:)

Gość Viviette
Miałam kiedyś kumpelę, która postanowiła sobie do 18 lat stracić dziewictwo. Mówiła, że do tego czasu pozostanie dziewicą i będzie czekać na swoją miłość, a jeśli do tego czasu się nie trafi to odda się pierwszemu lepszemu. ;)

mimo wszystko wolalbym miec dziewczyne dziewice. dlaczego ma byc jeleniem co sie zwiaze, z dziewczyna, co miala juz moze kilku partnerow? :(

Gość Viviette
Dzięki ;) wolę rozmawiać niż od razu się wyzywać.

zrozum, ze fakt, ze np. moja dziewczyna robila komus loda bylby dla mnie bolesny i meczacy psychicznie, trapiacy

Gość Viviette
Ale jak to jeleniem? ;)

Gość Viviette
A mogła się z kimś pieścić przed tobą czy też nie???