Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KUPUJĄCA_ALLEGRO

KTÓRA PROSTOWNICA LEPSZA? PROSZE O RADE

Polecane posty

Gość KUPUJĄCA_ALLEGRO
nikt nie kupił?

za 29, 99 zł ? :O :O chcesz mieć za 2 msce włosy spalone i suche jak siano ? :O ja za moją dałam prawie 300 zł 4 lata temu, prostuje włosy od 4 lat średnio co 2 dni, nie używam żadnych ochraniaczy i włosy mam zdrowe i błyszczące takze lepiej zainwestowac a nie kupować szmelc za 30 zeta a potem zakładać topiki o zniszczonych do granic możliwości włosach :P

Gość KUPUJĄCA_ALLEGRO
Ale mnie nie stac na drozszą :( Prosze o odp ktora z tych co podalam jest NAJ

Gość dddddddddddddddddddd
witam:) ja mam proste wlosy ale chcialam sie zapytac czy prostownica sprawi,ze te wszytskie krotsze odstajace wloski sie wyprostuja i nie beda odstawac? naprawde wlosy beda idelanie proste i gladkie?

Gość dddddddddddddddddddd
odpowiedzcie mi na pytanie plis

Gość guiguigou

no ja odpowiedziałam, żadna :O i lepiej żebys nie miała prostych włosów [ tym bardziej, że taki szmelc to Ci i tak pewnie nie naprostuje za dużo :O ] niż żebyś miała zniszczone, spalone i garściami wypadające nie ma co na siłę sie upiększać , tym bardziej skoro Cię na to nie stać dddddddddddddddd ----> włosy będą naprawdę idealne i gładkie ale oczywiście nie po takim czymś co jest w linkach , tylko po dobrej porządnej prostownicy ;)

Gość sguuuba
teoria tak przechwalasz i przechwalasz ta swoja prostownice, a moze pokazesz zdjecie swoich wlosow a my sami zobaczymy czy na pewno takie zdrowe sa i blyszczace ? :P

sguuuba --> po pierwsze ja sie nie przechwalam tylko chce dziewczynie uświadomić, ze nie ma sensu na siłę kupować prostownicy za 29 zeta tylko po to, żeby mieć włosy proste (choć jak juz pisałam nie sądze aby po takim czymś miała na prawdę wyprostowane włosy) a zdjęcia włosów raczej na kompie nie mam a robic mi się nie chce bo nikomu nic udowadniać nie muszę :P :P przeciez co mi zależy czy Ty mi wierzysz czy nie ? :P ja wiem że mam zdrowe i lśniące włosy i to chyba najważniejsze :D :P

Gość ed85
teorio a jakiej firmy masz tą swoja prostownice??

ed85 ja mam WIGO 2000 tą szerszą i one teraz po 100 zł chodzą , albo nawet jeszcze mniej, tylko że jak ja 4 lata temu ją kupiłam to prostownicy nie miała żadna moja koleżanka więc pewnie dlatego były droższe bo nie każdy miał teraz ma każda tylko dziwne, ze jak idą na imprezę, weselę, chrzciny itepe to do mnie przychodzą prostować bo mówią, ze ich tak świetnie nie prostują :P :D :D

Gość ed85
dzieki za informacje:)

Gość dla mnie dziwne
Moja kosztowala ponad stowke i nie jestem z niej do konca zadowolona wiec nie zaryzykowalabym zakupu zadnej z wymienionych

Gość jesli juz
to 1, 3 , 4 wiele sie nie roznia ale 2 najgorsza

Gość teoria 4 lata temu byly takie
same za 400 zl co teraz te za 30 zl wiec nie pierdol ze masz taka zajebista :o

dla mnie dziwne --> spróbuj tą co ja mam ;) bo w sumie faktem jest, ze dużo też zalezy od rodzaju włosów ale ja prostowałam wszystkim moim koleżankom, jedne miały grube i gęste włosy, inne rzadkie, jedna miała spiralki , inna fale i ŻADNA nie była NIEZADOWOLONA ;) ;) ;) ed85 nie ma za co ;)

teoria 4 lata temu byly takie ---> Ty nie pierdol bo wiem ile wtedy dałam i wiem, ze teraz TAKA SAMA (a nie podobna z wyglądu albo z tego że ma ceramiczne płytki bo ceramika ceramice nierówna :O :O :O ) kosztuje ok 120 zł a nie 29,99 zł :O :O

Gość teoria masz przestarzaly
sprzet, najlepsze sa szklane. boszz jaka kretynka z ciebie

Gość w dupe se go wsadz
jestes cofnięta :o

teoria masz przestarzaly --> taaaa jasne i ciekawe dlaczego pół osiedla do mnie przychodzi i prosi o prostowanie mimo, że mają w domu prostownice ? :O :P :P :P i ciekawe dlaczego mam lśniące i zdrowe włosy i nikt mi nie wierzy jak mówię że prostuje je regularnie od 4 lat ? :O hehe Ty jesteś żałosna i najwyraźniej żal dupę ściska z jakiegoś powodu :D :D :D :P 🖐️

w dupe se go wsadz ---> o i kolejna zazdrośnica :D :D :D ludzie co Wy macie takie zryte psychy, że nic tylko dojazdy i dojazdy :O :P :P :P :P

Gość ed85
skoro ta WIGO 2000 jest taka beznadziejna to co możecie poradzić zamias krytykować??

Gość a co asisz sie paragonem za
300 zl i trzymasz go 4 lata hehe na pamiatke ??

Pff... Ja mam prostownicę za 20 zł i jest zajebista. Prostuję już 2 lata, robię loczki lokówką, do tego farbuję i moje włosy są w świetnym stanie. Sama fryzjerka mi to mówiła. A moja kupela ma jakąś super hiper świetną prostownicę za prawie 200 zł i ma na głowie istne siano. To zależy od naszych włosów i od kosmetyków których używamy do ochrony włosów przed wysoką temperaturą. :)

Gość heheheh ten paragon se
daj w ramke i powies na scianie zeby wszyscy widzieli ze masz prostownice za 3 stowy. Angolek to prawda wszystko zalezy od wlosow i pielegnacji