Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość solaryczka chyba nie

wybieram sie na kilka wizyt w solarium, prosze o rady czym pielegnowac wowczas

Polecane posty

skore. Nie chce sie bawic w drogie kosmetyki. Czy np oliwka po kapieli jest ok czy macie do polecenia cos innego? A wogole moze macie jakies sposoby by przyspieszyc opalenizne zdrowo i bezpiecznie w solarium ( nie chce kupowac tych kremow w solarium ) i tak duzo kasy bedzie mnie kosztowalo opalanie samo w sobie. Z gory dzieks za rady :)

Gość ja chodząc na solarium
nigdy nie smarowałam się zadnymi kremami z filtrem. Dopiero wieczorem po kąpieli wmasowałam balsam nawilżajacy lub oliwke dla dzieci i bylo ok. Szybciej sie opalisz niczym sie nie smarując wchodząc do kabiny ale na początek nie leż długo, góra 7min

maslo kakaowe :) do kupienia w aptekach. zarowno na solarium jak i po kapieli, super odzywia skore. a jesli cos tanszego to mozesz sobie kupic kremik ziaji maslo kakaowe ok 3 zl, chociaz wiadomo ze w tym juz jest chemia

Gość gwiazdeczkaaa
ja chodze na solarke i nie wcieram zadnych filtrów tylko wieczorem i rano balsam nawilażający, dla pogłębienia efektów mozna uzywac brązującego (ale leciutko zeby nie wyglądało sztucznie) taki dobry który stopniowo brązuje to garnier skóra muśnięta słońcem...

Gość niebieskooookaa22
masło kakaowe? takie w białym pudełku granulowane? bo nei wiem jakie inne jest w aptekach :)

dzieki Dziewczyny za rady.. zaintrygowalo mnie to maslo kakaowe. Po ile ono jest? wpisalam w google ale rozne wyskakuja, jesli moglabys mi zapodac stronke na ktorym jest konkretnie to co Ty uzywasz bede wdzieczna. Biore pod uwage tez inne opcje przez Was wymienione :) Kupilam sobie mydelko dove ale takie zwykle w pudelku bialoniebieskim ( bo byly tez takie z oliwka i innych dodatkami ) ale mi zalezalo na takim bo zeby do twarzy bylo ok. Ono nie ma tego co zwykle mydla i dzieki temu syfki sie nie robia.. Jejku sorry pisze jakos lakonicznie i wogole.. Wlasnie wrocilam z zakupow przemarzlam i chyba stad moj mozg nie nadaza :D ale dzieki i pozdro :) teraz pora na ciepla tea :)

to jest masło kakaowe zai, lepsze jest takie naturalne, nierafinowane z apteki, tylko ZA CHOLERĘ tego kupić nie można :o szukałam chyba w 10-15 aptekach w warszawie i mieli w JEDNEJ - w dodatku tylko do receptury, więc nie na sprzedaż :o gdzie Wy to kupujecie? nierafinowane mam na myśli?? btw. nie ma czegoś takiego jak bezpieczne opalanie na solarze ;)

wiem wiem, ze nie ma bezpiecznego opalania :D oj wiem, ze robie zle :P ale tak jakos mam ochote sie opalic na tym solarium, ze o jeju :D czekam na to maslo kakaowe.. znaczy az ktos sie podzieli info :D ja tez z Wawy :) a to z zjaiki to oliwkowe kiedys uzywalam i bylam zadowolona wiec to pewno tez niezle :) nie no ide napic sie tej cieplej tea bo jakos ciezko mi sie pisze :D znaczy malo zrozumiale chyba.. co mroz rozbi z czlowieka ;)

niebieskooooka dzieks :) fajnie :)

Gość niebieksooookaa22
prosze bardzo :) cieszę się, ze pomogłam