Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adamiewa

czy wszyscy fryzjerzy sa tępi i uwielbiają ciąć ciąć i ciąć!

Polecane posty

niby madre gazety piszą, że dobrze obcięte włosy powinny układac się same chyba jak zyję nie miałam dobrze obciętych włosów w takim razie dobrze leżą tylko i wyłącznie wtedy jak sa dlugie nic z nimi nie robie i zwisaja na plecy a jak sie fryzjer za nie wezmie to nie

żeby doradzić fryzure to chyba potrzeba dobrego stylisty a nie każdy fryzjer może nim być

Gość gwiazdeczkaaa
oni muszą dokładnie wiedzieć czego my chcemy i jak teraz sie wybiore to bede obserwowała kazdy obcięty cm i bede okropnie marudziła;) to przeciez my płacimy i my wymagamy;)...

Gość adamiewa
najgorsze juz nie ejst to placenie ale jak sie wyglada przez 3 miesiace jak swir to dopiero !!!

najgorzej jak czlowieka najdzie na wiosne ze chce zmienic image, inna fryzurka zeby byc piekniejsza. i co wtedy? :O a przed nami potem cala wiosna, cale lato...

Gość gwiazdeczkaaa
tak to pr5awda ale tez nie po to płace te 30 zeta zeby zaraz isc do następnego...szkoda kasy

dokladnie! potem dalabym 5x tyle ile zalacilam za obciecie, zeby miec swoje wlosy spowrotem :P

Gość adamiewa
moze oni mają satysfakcje jak kogos oszpeca? ja wygladam okropnie!!! powiedziałam mu ze ładniejw ygladałam przed wizyta niz po i ze dziekuje za taki interes!! ale co z tego włosy opitolone i nic nie poradze

Gość adamiewa
mis ie wydaje ze oni inaczej rozumuja po prostu!!!! kazałam miec włosy do koca szyji a mam do połowy i jeszcze gada ze sa do konca!! przeczy a przeciez widze jakie sa!!!

Gość gwiazdeczkaaa
ja chciałam niedawno opacholić się na boba:( ale teraz na pewno nie zaryzykuje...

Gość gwiazdeczkaaa
a właśnie a'propos sylwestra idziecie przed imprezą do fryzjera???;) ja nie mam pomysłu na fryzure....

ja od dwoch mieisecy mysle o czyms fajnym na glowie problem w tym z e sama nie wiem co.... i tak kraze kolo fryzjerow i kraze i odwagi mi brak by do ktoregos wejsc, panicznie sie boje ze cos mi laska spitoli. wole chodzic do dentysty

sporadycznie chodzę się czesać do fryzjera, regularnie chodze tylko na końcówki i na baleyage najbardziej nie lubię jak mi spierdola włosy na lato nie wiem, moze oni na peruki wykorzystują te włosy potem??? ;)

przed sylwkiem, tzn ok 20 grudnia ide tylko podciac na prosto koncowki, musze sie stopniowo pozbyc tych strzepow :O ale jestem zla! wygladam jak jak jakas wiesniara (nie obrazajac:P) :O

Gość gwiazdeczkaaa
ja to pewnie jak zwykle wyprostuje włosy na drut;) ale niedługo przed sylwkiem to bałabym sie iść do fryza raz tak poszłam tydzień przed chrzcinami i grzywke miałam w połowie czola to musiałam ją spiąć do góry;)

Gość eksperymentka
mam identyczne wrazenie! po prostu wiekszosc fryzjerow ma jakies wlasne wizje a wlosow zapuscic sie po prostu nie da wydaje mi sie ze trzeba szukac szukac szukac az sie trafi na dobrego fryzjera, takze jeszcze jestem w trakcie poszukiwan