Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juuustynkka

Komputer ważniejszy ode mnie

Polecane posty

Gość ty cipko
j.w. .

Gość pati20pati
ja mam to samo z mezem tez jestesmy z 1,5 roku po slubie , toczylam wojny (rozwalilam mu nawet klawiature:D) ale to nic nie dalo, wraca z pracy i do nocy gra... strasznie mnie to wkurwia a do tego mamy 11 miesiecznego synka i on woli grac niz sie z nim pobawic.. :/

sory ale jak ma sie bawić z 11 miesiecznym dzieciakiem? na łeb upadłas? wiadomo ze gry na kompie są ciekawsze dla faceta. ojej jaka ty biedna jestes

=> pati20pati Ty za to z gachami figlujesz. Chcesz, żeby dzieckiem się zajął żebyś miała więcej czasu na skoki w bok? Poza tym jak się można bawić z niemowlakiem? Robić z niego idiotę robiąc miny?

Jak mężczyzna może konkurować z komputerem i "przyjacielem" po drugiej stronie komputera? Związek się rozpada w sumie to sie rozpadł 2 lata temu jak zaczęła siedzieć na kompie coraz częściej. Zawsze jak siet kłótnia to 2-4 dni nie siedzi na kompie potem sie pogodzimy i jest ok ale pom 2-4 dniach komputer wraca do łask i jak by nic wczesniej nie było. Jestesmy razem juz ok 10 lat mamy 4 dzieci związek sie rozpada przez komputer choć żona twierdzi że jak na mam nałóg nikotynowy to ona może mieć komputerowy. Co ja teraz mam zrobić bo jestem w stanie spakować sie i wyprowadzić ale szkoda dzieci.

Gość do ciebie wyzej ja
zrozumialam ,ze ona poprostu siedzi na necie ciagle ale skoroo ma jeszcze jakies romanse int to to chyba nie ma sensu co z tym zrobisz

Gość ubustwiam....
"Tak jest jak ludzie zamiast spedzać ze sobą czas spedzają czas z komputerem" tak jak ty teraz?

Gość ubustwiam....
"moj ex mial zadatki - w sumie nie gral, ale tez ciagle przy kompie siedzial" a ty teraqz medytujesz i wcale nie siedzisz przy kompie...

chodzi mi ze nie non stop ale wtedy gdy ja jestem w domu zwłaszcza wieczorem, ja siedze codziennie na kompie bo taka mam prace 8h przed ekranem ale w domu czsami sprawdzam poczte itp. z kim klika i oczym to juz sie tego nie dowiem a w szpiega to nie ma sęsu sie bawić, nie ma sęsu tez wyłanczania neta bo potem wielki foch.

Gość gość
stygnąca żona, to martwa żona. zapamiętaj to!

Gość gościówa2
Wiem, jakżebym mogła mieć dystans do tej żenady, gdybym nie zdawała sobie sprawy? Może niekoniecznie jestem martwa, bo na szczęście nauczyłam się żyć inaczej, ale w tamtej relacji tak. Fajnie byłoby jeszcze to odmienić, ale jak o tym myślę, to albo mnie mdli, albo oczyma wyobraźni widzę, jak on i tak nic nie robi.

Gość g4gg4
Wszystkie firmy chcą mieć wielu zadowolonych odbiorców oraz duże dochody. Aby móc ich zdobyć, trzeba postarać się o niezbędną pomoc, którą z pewnością oferuje agencja reklamowa Lublin. https://reklama-lublin.pl/

Gość gość
Rozwiazanie jest proste - czestuj go alkoholem. Jak go rozpijesz straci zainteresowanie grami, a przy okazji zostaniecie rodzina wzorcowa (nie wspominam juz o pomocy od panstwa)... Ps. Zabawianie ciebie (bo rozumiem, ze seks raczej nie wchodzi w rachube) to jest jakas rozrywka i forma wypoczynku? A bardziej na powaznie, to ze facet woli rozrywke od dalszego zacharowywania sie na smierc oznacza ze jest najzupelniej zdrowy na umysle (zwlaszcza, ze twoja wypowiedz sugeruje za zarabia na was sam). To, ze wybral komputer wydaje sie potwierdzac ze sie wam nie przelewa (najtansza forma rozrywki poza TV (jesli nie liczyc komorek mozgowych traconych w tym drugim przypadku))