Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto mowi pierszy przegrywa

Kiedy on powiedział kocham i jak na to zareagowałyście..???

Polecane posty

Gość kto mowi pierszy przegrywa

Gość mi po 20 latach
małzeństwa. Jak zareagowałam? Powiedzialam: "Teraz to się bujaj palancie."

Gość mowi ze tak ma...
no to ładnie :/ moze kots jeszcze ...?

Gość jak mi powie
to sie zrelacjonuje jak zareagowalam :classic_cool:

kilku facetów mi to mowilo...a ja nic nie odpowiadalam, po co mialam klamac i moiwc, ze kocham, jak nie czulam tego... az w koncu spotkalam takiego, po pol roku bycia razem, on pierwszy powiedzial i pierwszy raz powiedzialam to samo. Jestesmy razem 3.5 roku :)

Gość mowi ze tak ma...
do drozofilia A spaliscie juz ze soboa czy powiedział to za nim jeszcze nie spaliscie ze sobą?

Gość KrooowaSwinia
Mnie chłopak z którym jestem powiedział KOCHAM po trzech miesiącach,i to było dla mnie zbyt wcześnie.Powiedziałam mu o tym,że dla mnie to naprawdę wielkie słowo,i nie mogę mu narazie tego powedzieć. Mimo tego on powtarzał regularnie,że mnie kocha,i nie naciskał na mnie. Aż w końcu parę miesięcy później samo mi się powiedziało.Zaskoczyłam samą siebie,a jemy łezki stanęły w oczkach,i mocno mnie przytulił; Kurde,ale ja go KOCHAM ❤️

Gość mowi ze tak ma...
fajnie:)....

oj nieeeee :D hehe, powiedzial mi to po pol roku zwiazku...a pierwszy raz poszlismy do lozka po 1.5 roku :p ja nie bylam gotowa, a on cierpliwie czekał :)

Gość trtr
On po 2 miesiącach. Poczułam niesmak że to mało prawdopodobne skoro te słowo tak wcześnie pada. Tyle w duchu a głośno odpowiedziałam "Ja ciebie też". Na szczęście - choć wtedy tego nie czułam - to była prawda.

Gość trtr
I to było właśnie w łóżku. Wcześniej kochaliśmy się (dobrze że trochę odczekał bo gdyby od razu po seksie to te słowa byłyby jeszcze bardziej podejrzane).

Gość mowi ze tak ma...
do drozofilia Ale to był Twój pierszy chłopak i pierwszy raz...czy juz nie?

Gość nicmnieniedziwi
Mój powiedział spontanicznie po kilku miesiącach podczas wymiany zdań typu: - nie lubię cię! - a ja cię kocham. Nie odpowiadałam bo wydało mi się mało romantyczne :P Np. mój znajomy robi z tych słów całą ceremonię i łamigłówkę - dał swojej dziewczynie kluczyk do ukrytej skrzynki, w której była róża i niedokończony wiersz - słowa 'kocham cię' można było odgadnąć z poprzedniej linijki :P

pierwszy chlopak, ktoremu powiedzialam, ze go kocham, pierwszy z ktorym poszlam do lozka i jedyny jak do tej pory :)

Gość lalka25
a ja powiedzialam: DZIEKUJE,bo nic innego mi do glowy nie przyszlo :O

Gość u mnie
Po jakis z 3 miesiacach usłyszalam.. Kocham Cie... dziwnie mi sie zrobiło bo nie widzialialam jak zareagowac, bo ja jeszcze nie byłam gotowa na takie wyznania.. z Czasem oczywiscie, najpierw mowiłam np. jestes kochany.. a z czasem kocham Cie..bo czułam to i było to szczere. Z tym chłopakiem byłam ;( ponad 5 lat .. od czasu rozstania mialam 2 zwiazki ale w zadnym te slowa nie przeszły mi przez gardło... Pozdrawiam :)