Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagodka1987

smutnio mi dzisiaj....

Polecane posty

Gość jagodka1987

hejcia Wszytskim, jestem zalamana, bo moj byly chlopaka znalazl sobie inna, a ja.....:( ostatnio dzownil od mnie czesto, wypytywal sie, interesowalo go doslownie wszytsko, a ja mu powiedzialam ze spotykam sie z kims i ze bede z nim na sobotniej imprezie, ktora juz byla,, to on przywiozl sobie jakas dziewczyne, ktora mieszka 70 km od nas, i to doslownie na jakas godzinke i sobie pojechal, naszcezscie sie nie widzielismy:D.. ale jak sie dowiedzialam to smutno mi sie zrobilo... poznije wponiedzialek dzownil do mnie ale ja nie odebralam bo bylam w pracy, a wczoraj strzalki puszczal;/ jejku ile bym dala aby byc z nim, chyba naprawde sie zakochalam, a zawsze mialam z tym problem;/

Gość jagodka1987
on postanowil zkaonczyc ten zwiazek;( nie ja... a ja teraz zdalam sobie sprawe ze go chyba naprawde kocham..... zawsze jak dzwonil do mie to tylko opowiadal mi o swoich kolezankach, i teraz ostatnio mi powiedzial ze chyba spotkal ta jedyna;/ a zna ja dopiero od piatku;(

Gość jagodka1987
tylko ze ja naprawde go nie rozumiem;/ dlaczego on nie daje mi o sobie zapomniec, dlaczego dzowi i czemu sie interesuje

Gość jagodka1987
nikt mi nie odpowie;/

Gość nie wchodzcie
dwa razy do tej samej rzeki kochane darujcie sobiew tej dzungli:0 jest pelno facetow a gdzies ten jedyny po co tracic szanse na odnalezienie go pozdrawiam i usmiechnac sie prosze zadnych smutow

Gość jagodka1987
ja bylamz nim kruciutko, tylko dwa miesiace, a nie jestesmy jzu miesiac,;( czesto na kawe chcial przyjechac, ale ja zawsze czasu nie mialam a teraz juz spasowal i sie nawet nie pyta... ale co jak on dzowni to tylko po to aby sie wypytac a ponziej opowiada mi o innych, gdzie to on byl i takie tam a dobrze wie ze ja cos do niego czuje.....

Gość jagodka1987
ale to jest pierwszy chlopak na ktorym mi tak zalezalo, on jest inny, starszy o 7 lat.. zdaje sobie sprawe z tego ze to nie ma sensu, ale nie umiem zapomniec, strasznie tesknie;/.... nie dozywam sie nic..

Gość jagodka1987
nio bo nie widzial co czuje,,, ze czas pokaze,,, a jak sie dowiedxzial ze ja mam kogos to zaczal wydzwaniac, ale teraz jakpoznal JA to mniej dzwoni... ostatnio mialm opis a gadu< ze sama siebie nie rozumeim, co ja wkocu czuje> to on byl taki ciekawy co to za opis;/ jejku jak ja bm chciala widziec czy on naprawdecos do mnie ma;(

Gość jagodka1987
w ogole do niego nie pisze, nic a nic czasami tylko co slychac...ale ostatnio mylalam nad wyslaniem mu esa,,,, ze tesknie za nim tylko tyle, ciekawa jestem jego reakcji... co o tym sadzicie.??? myslicie ze on cos do mni ma???

Gość jagodka1987
ale uwazasz ze on cos do mnie ma?? ze czuje cos tam jeszcze, a jak juz nie zadzwoni;/ kurcze najgorsze jest to czekanie;/

Gość jagodka1987
plis doradzcie mi cos??? jak ja mam go odyzskac???

Gość jagodka1987
moze teraz mi ktos cos napisze

Gość jagodka1987
hmmmmm...

Gość nie rozumiem za bardzo
Twoj bylyu chlopak wydzwanial do Ciebie opowiadajac o swoich podbojach milosnych? :O

Gość jagodka1987
tak, dzowni do mnie i mi opowiada a dobrze wie ze mi na nim zalezy, ja tez niestey nie rozumiem;/ chociaz ostatnio w pon, dzwonil ale ja nie odebralam bo bylam w pracy;/ a najgorsze ejst to ze ja za nim tesknie

Gość jagodka1987
pomoze mi ktos dzisiaj, znalez odpowiedz dlaczego facet tak sie zachowuje, podobno teraz az z dwoma sie spotyka;/ ..... on mysli ze ja mam kogos;/

Gość Ona to ja
To wcale nie jest tak, że on cos do Ciebie czuje... w sensie, że tęskni, czy Cię kocha. Na pewno Cie lubi i szanuje. Jeżeli doszedł do wniosku, ze zwiazek nie ma sensu, bo nie ma prawdopodobnie w nim miłości, to wcale nie znaczy, ze przestanie sie do Ciebie odzywać. Wiem, że Tobie byłoby łatwiej, gdyby sie nie odzywał. Ale on Cię lubi i sie o Ciebie martwi. Dlatego do Ciebie dzwoni. To, że przestał Cię kochać nie znaczy, że nie chce Cie znać. Byłam kiedys w podobnej sytuacji. A teraz jestem po drugiej stronie. Życie bywa przewrotne...

Gość jagodka1987
nio tak dzowni,a le czemu sie wszystkim interesuje i opowiada mi o swoich przygodach, a dobrze wie ze mnie to rani;/

Gość Ona to ja
Bo Cie lubi i traktuje Cię jako koleżankę. Koleżankami sie interesuje, rozmawia sie z nimi, opowiada...

Gość Ona to ja
On nie wie, jak bardzo Cię to rani. Traktując Cie jako koleżankę opowiada, co sie dzieje w jego zyciu. Nie jest świadomy tego, że Ciebie to boli. Powiedz mu, ze dosyć masz tego słuchania, a najlpeiej nie odbieraj telefonów.

Gość jagodka1987
wczoraj byl u mnie, z kolega, super spedzialm z nim czas.... on wspominal dawne czasy, i ciagle mial pretensje ze sie do noego nie dozywam ze esow nie pisze, i ze on do mnie tez nie bedzie.... wypytywal sie o mojego chlopaka i wogole,,, nawet zabral moje zdjecie,,,, ale po co:((((

Gość jagodka1987
jak ja mam go dozyskac

Gość jagodka1987
prosze pomozcie3 mi... odpwoiedzcie, doradzcie,,, wielkie dziki dla tych ktorzy poswieca mi mala chwilke

Gość jagodka1987
;(