Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BNBN

ząb

Polecane posty

Gość BNBN

Zrobiłam rtg zeba leczonego kanałowa, poniewaz mnie bolał. Rtg zęba wyszedł dobrze, a ząb w zasadzie mnie nadal ćmi. Czy ten ząb pomimo dobrego rtg to jest dobrze wyleczony?

Gość BNBN
wrzesien/pażdzienik-04.10.zakończony

Gość mam ten sam problem
z tym ze mnie zaczął boleć po 9 latach...dentystka mi powiedziała - wtedy jak go zrobiła- że może mnie nigdy nie bolec a moze mnie zaboleć za rok, dwa 10. 20 lat i wtedy trzeba będzie go usunąć..a właśnie mnie boli:(

Gość BNBN
Bolał mnie, więc zaczęłam go leczyć.A ćmi mnie już od momentu włożenie plomb do kanałów. Mam wrażenie, ze za bardzo wypełnił mi te kanały i uwiera mi to dziąsło. Ale rtg wyszedł dobrze.

jesli dopiero zaczął bolec to lepiej udac sie do dentysty, a jesli pobolewał od samego leczenia to poczekaj, powinno przejść

a brałeś antybiotyk po leczeniu?? jesli boli stomatolog daje antybiotyk i moze pobolec jeszcze ale w koncu przejdzie

Gość BNBN
Brałam antybiotyk na poczatku leczenia kanałowego-3 tygodnie

hmm no to nie powinno boleć :( mam nadzieję, że uda Ci się uratować ząbka

Gość smutna krolewnaa
hejka. ja mam leczone kanalowo : obie 1, 2, 3 , 4. dlaczego? nie od zaniedbania,< ale OD NOSZENIA APARATU!!!!!!!!!!1 teraz mnie ta wiadomoscia zmartwiliscie, bo jak zacznie mnie na maksa bolec-to mam usunac zeby??????????????????? mam nadzieje, ze bedzie dobrze:(

Gość BNBN
Chyba pozostaje mi czekać,może minie, a może będzie gorzej.Szkoda tej kasy, którą wydałam.Dendysta mi juz nic nie pomoże, bo on nie widzi problemu.Zastanawiałam się, czy nie włożył mi za duzo plomby w kanały, że teraz dziąsło to odczuwa.

Gość łaciata krowa
miałam leczoną jedynkę kanalowo pewnego pięknego dnia spuchłam jak bania i okazało sie ze ropa zbierała się przez dwa lata (kanal nie był dobrze wypełniony) ale to już stwierdził inny dentysta aha w ciągu tych dwóch lat miałam robione zdjęcie nie bolał mnie ząb tylko przy naciskaniu dziąsło niby wszystko było ok

Gość BNBN
Łaciata krowa- a zdjęcie rtg wskazywało na to, ze z tym zębem może się coś dziać?

Ja miałam leczone kanałowo dwa zęby. 4 i 5. Dentystka powiedziała mi, że mogą mnie czasem boleć przy zmianie pogody, bo takie zęby reagują na wahania atmosferyczne. Sprawdza się, a zęby jak dotąd są ok. :)

Gość łaciata krowa
nie na zdjęciu nic nie było widać rok wczesniej zanim spuchłam ale mnie nie bolał ząb tylko dziąsło gdy naciskałam