Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kupie

doradzcie jakis fajny funkcjonalny jezdzik

Polecane posty

Gość kupie
i napiszcze jeszcze w jakim wieku sie najlepiej sprawdza

ja kupilam malej na promocji za 20 zl, jest kolorowy i ma wygodne siedzonko. Mala jeszcze nie umie siedziec wiec narazie sie tak bawimy ze ja trzymam na tym samochodziku i woze po calym pokoju a ona trąbo i sie cieszy ( w kierownicy jest taka piszczalka- trąbka) :) w Kauflandzie kupilam wiec moze warto bo 20 zl to nie pieniadze a wydaje mi sie fajny ten co mam i dosyc stabilny :)

Gość kupie
MaMani a dawno kupowałaś? bo ja jak byłam w kauflandzie to były na promocji ale po 72zł!!

kupie po 72 zl tez byly ale inne troche ( choc szczerze to nie za duze byly te róznice) kupilam w ta sobotę

Gość kupie
koralik fajny moj synek ma 16 m-cy wiec mysle ze by sie sprrawdził dzieki za podpowiedz a jezdzi po chodniku czy w domu? w sensie nadaje sie na dwor?

Gość kupie
koralik -dzieki-zdecydowałam ,ze ten kupimy-poogladałam allegro i ten jest jednym z fajniejszych i w przystepnej cenie-dziekuje za pomoc

Gość peelle
mój 11 miesięczny synek dostal w prezencie jezdzik z ktorego mozna zrobic takze chodzik, na allegro widzialam w podobnym styly za ok 100 zł, synek bardzo chetnie sie nim bawi bo sie cos w nim kreci itp, ale tez lubi przy nim chodzic, bo na samodzielne jezdzenie to jeszcze za wczesnie. uwazam taka zabawke za swietna i bardzo interesujaca dla dziecka.

Gość tyna1984
sprostowanie bo myslalam ze o chodziku mowisz niektorzy nazywaja je jezdzik a nie lepiej powiedziec samochodzik,