Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rybka***

3 tygodnie a wynik testu...

Polecane posty

czesc wszystkim. mam pytanie. 3 tygodnie temu mialam swoj ostatni \"stosunek\" z gumka oczywiscie. dwa dni przed stosunkiem odstawilam tabletki..teraz czekam na okres... wykonalam test po 16 dniach..... wyszedl negatywny.... a okresu nadal nie ma... :(:( dodam ze prezerwka byla \"sucha\" bez wytrysku bo chlopak we mnie nie skonczyl.... byl tylko srodek plemnikobojczy.... czy jest mozlwe abym byla w ciazy?? czy wystarczyo wlasnie ow 16 dni aby wynik byl wiarygodny??? prosze odpiszcie!!! z gory dziekuje!!!

Gość asiakaka
szczerze wątpie, żeby to była ciąża. A jeśli robiłaś sobie do tego test rano, na czczo to tym bardziej. A już to, że bierzesz tabletki, zabezpieczaliście się prezerwatywą i on nie doszedł daje 100% pewności że nie jesteś w ciąży. Jeśli dopiero zaczęłaś brać tabletki to może dlatego opóźnia Ci się okres. Ale na wszelki wypadek pójdź do lekarza, to może być coś poważnego.

Gość asiakaka
Prostuję poprzednią wypowiedź, bo źle przeczytałam. Piszesz, że odstawiłaś tabletki - to na pewno dlatego Ci się okres spóźnia.