Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alienacjaaa

TRAGEDIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Alienacjaaa

Kochalismy sie z mężem w łózku - weszła nam 5 letnia córka - weszła cicho i chyba troche patrzyła na nas - mąz był na mnie a ja pod nim jęczałam dosyć głośno - w pewnym momencie płacz dziecka nam przerwał !!!!! córka teraz unika męża, obchodzi go szerokim łukiem, mówi ze on mamie robi krzywde itd - co robic - jak jej to wytlumaczyć? macie jakies pomysły?

Gość 989787
ale prowokacja...

Gość hehe dobre
oo kucwa,nam weszla wcozrak 6 letnia corka,i zapytala ,,co robicie? a moj maz na to?mama masowala mi klatke piersiowa ,ale ona byla tak zaspana ze powiedizala to posun sie hehe

Gość Alienacjaaa
nie wiem co jej mam powiedzieć !!!! powtarzalam ze tata nic mamie nie zrobil itd ale gdy Czarek podchodzi do mnie ona dziwnie patrzy a juz jak obejmie albo da całusa ona płacze:( Boże ja nie wiem co mam zrobić - mąż juz mówi ze ma uraz do sexu

Gość załamana 33
Nasz 7 letnia córeczka tez nam kiedyś weszła.A własciwie szczaiła nas z przedpokoju. Bylismy pewni że już śpi i baraszkowalismy sobie w najlepsze.Też jęczałam dość głośno jak nagle się podniosłam i zobaczyłam biała postac w przedpokoju. Ona stała tam w koszulce i nic nie mówiła ,mnie odebrało oddech .Zerwałam sie po chwili i podbiegłam do niej pytajac czemu nie spi ? A ona mówi ze nie mogła spać. Wiec poszłam sie do niej położć. Serce waliło mi jka młotem.Odechcialo mi sie wszytskiego na długu.Myslelismy juz z mężem i najlepszym rozwiazaniem bedzie zamek w którymś z pokoi.Dodam ze ona nigdy nie wróciła do tego i o nic nie pytała a mimo to bardzo sie przeraziłam.

Gość załamana 33
Tez mam nadzieję ze była zaspana :P

Gość hehe dobre
ja nie moge wstawic zamka bo ma ,,harmonijki,,

Gość Alienacjaaa
no to widzisz - Ty nie miałas problemów - ona nie pytała - my tez oczywiście przerwalismy i długo trwała jej histeria i przytulanie nim usnęła! rano unikala męża!!!! nie wiem co robić - pomóżcie

Gość listopad sropad
normalnie pogadaj z nia, ze ludzie czasem tak robia...tak na temat seksu i przytulania (tylko oczywiscie w dogodny sposob)

Gość hehe dobre
powiedz ze wyglupialiscie sie dlatego ,,piszczalas,ze to taka zabawa i tyle

Gość Alienacjaaa
nie wiem jak zacząć wogole, mówiłam jej ze tatus mamusi nic nie robił, ze jej dobrze bylo itd - gdy chcialam aby mąz doszedł i mnie przytulił zeby ona zobaczyła ze ja nie mam mu nic za złe, ze mnie nie skrzywdził i dalej go chce ona znów w ryk, histeria i zaczęła krzyczeć zeby zostawił mamę !!!!

Gość załamana 33
No kurde nie wiem co jej masz powiedziec ...hhmmm. Może próbuj jej wytłumaczyc ze tato wcale nic złego mamie nie robił. Ze on kocha i ja i ciebie. Ze coś Cie bolał brzuch i tato go masował ...Wiem ze to trudne jest....Ja tez kiedys zczaiłam rodziców.tzn weszłam im cicho do pokoju i wydawało mi sie ze tato dusi mamę..rozpłakałam sie..ale mama jakos mi wszytsko wytłumaczyła :P

Gość załamana 33
Moim zdaniem tylko jakas wiarygodna bajka przejdzie....No bo nie powiesz jej przeciez ze dorosli sie bzykają i tato wkładał Ci ....:P

Gość listopad sropad
no jak nie :o dziecko powinno se powoli wprowadzac w te tematy :o teraz masz najlepszy moment

Gość załamana 33
Jak nie pomoże to zostaje psycholog

Gość załamana 33
to kogos wyżej- a ty sie pewnie nie pieprzysz ??? dupku

Gość nie martw sie
ja nie wiem...........na pewno nie mówiłabym 5 letniemu dziecku o seksie.Więcej znowu się wystraszy niż zrozumie.Ja bym obstawiła te wygłupy,bo co możesz więcej wymyślić.

Gość instruktorka
niedawno byl aki temat bodaj w "dzien dobry TVn " chyba.... Psycholozka mowila ze dzieciam do wieku szkolnego ktore jeszcze nie wiedza co z czym w takiej sytuacji trzeba jakos własnie zabajkowac ...ze nie ma sensu wtajemniczanie i wciaganie w szczesgoly...powiedz jej ze sie wyglipialiscie -bo dorosli tez czasem sie troche wyglupiaja i najlepiej jak najmniej do tego wracajcie... straszemu dziecku juz sie bajki nie sprzeda -ale rozmowa w odpowidni do Jego wieku sposob moze wiele pomoc .Jesli to taki duzy sres dla Was to warto moze poradzic sie jakiegos psychologa dzieciecego .Sa w kazdym miescie osrodki i specjalisci -przecierz to zaden wstyd

Gość instruktorka
sorki ale masz chyba podstawowe braki z zakresu biologii w klasie 4 szkoly podstawowej.

Gość instruktorka
pomoc?;) w ciazy nie jestes -tak ze spoko.No chyba ze przez niepokalane poczecie... Okres mozesz sobie tymi nerwami sama opozniac .Wyluzuj organizm to nie Windows ma rozne odchylenia od normy .

o ja ale wy płaczecie.. tłumaczcie dzieciom ze tatuś z mamusią się kochali, że to z miłości tak robią i nic złego się nie dzieje. a wstydzić się nie ma czego, nic co ludzkie nie jest nam obce.. a na drugi raz zamykajcie się dobrze w pokoju albo zastawcie sobie drzwi jakimś fotelem :P

Gość listopad sropad
a pozniej wlasnie wyrastaja z tego nieswiadome niczego istoty :o

Gość ja bym powiedziała na Twoim
miejscu, że bawiliscie sie z tatusiem i on zaczął Cię łaskotać a Ty nie mogłaś wytrzmać i zaczłaś jeczeć :-) Wtedy jak jej tak powiesz to zacznij ja łaskotac,na pewno będzie sie smiała i powiedz "no widzisz,tatus tez tak mamusi zrobił i to nie żadna krzywda" :-)