Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kleo_12

do mam 2 latków z Poznania

Polecane posty

Gość kleo_12

No więc ja jestem właśnie taką mamą 2,5 letniej Laury. Mała nie chodzi do żłobka, pewnie kiedyś pójdzie do przedszkola ale do tego jeszcze trochę. Na razie siedzimy sobie same w domku i troszeczkę się nudzimy. I tak sobie pomyślałam że fajnie by było znaleźć jakąś koleżankę/kolegę dla Laury żeby się mogli czasami wspólnie pobawić. Dla dzieci to chyba największe szczęście bawić się z innymi dziećmi. Jak jest ktoś w podobnej sytuacji to wpisujcie się.

hej! moja ma dopiero 21mies:D tez nie ma za bardzo koleżanek do zabawy, ma starsze kilkanascie lat siostry więc jestem za tą propozycją:D::D a i ja chętnie pogadam z kims i wypije kawusie:D, mieszkam blisko Areny:D

Gość chetnie sie dolacze

a ja bym się też chętnie na pogaduchy dołączyła ale nie jestem z Poznania. i nie mam dziecka ;)

Gość kleo_12
No witam dziewczyny. Ja mieszkam blisko słowiańskiej, tzn. koło przystanku pestki na słowiańskiej. Nie stała, to musisz sobie szybko zrobić dziecko i możesz dołączyć, jeśli ci się chce do poznania przyjechać, zapraszamy. A ile macie lat? Ja 24.

Gość kleo_12
minimisiu, Laura lubi małych chłopców, jak jakiegoś widzi to od razu za nim leci. Więc trzeba uważać...

Gość kloo_12
Halooo, jest tam kto?

kleo_12 buhahahhaa oby jej tak zostało bo chłopcy są sympatyczni zresztą dziewczynki również a ty mieszkasz na os.Przyjaźni czy z drugiej strony ?? możemy się kiedyś umówić. Ja mam 26 latek :D

Gość klooo
Ja z drugiej strony mieszkam, koło Piątkowskiej. A ten Twój mały już chodzi? Chętnie się spotkam bo chłop mnie olewa wiecznie, co przyjdzie do domu to zaraz znowu wychodzi. Nie ma z niego żadnego pożytku. Może podasz swoje gg, to sobie pogadugadujemy, moje 5509271.

klooo mój mały Krzyś chodzi już od dawna a w sumie to od czasu jak miał 10,5 miesiąca:) napisałam do ciebie na gg :)

Gość do kleooooooooooo
To może warto zapisac dziecko do przedszkola na 3-4 godzinki? :)

Gość niestetyy
chłopak by był oburzony że dziecko w przedszkolu a ja siedzę w domu i nic nie robię (według niego). Gdyby mała poszła do przedszkola to ja automatycznie musiałabym iść do pracy.