Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Świecaca mordka

Szukam pudru

Polecane posty

Gość Świecaca mordka

Czy używa ktoś dobrego pudru matującego?? Taki chociażby którego efekt utrzymał by się przez godzinę? Cena nie gra roli, moze jakis Dior czy Clinique??

Kupiłam to cudo mineralne L\'oreala, jestem bardziej niż zadowolona. Nie musisz wydawać tyle kasy na Diora, czy Clinique, bo takie drogie firmy bywają przereklamowane.

Gość lalka25
a przereklamowane,ale nie zawsze..ktos polecil kiedys podklad estee lauder double wear,fajny,tylko troche wysusza,kupilam ten sam,ale w kamieniu i jest swietny. maybeline musse tez swietnie matuje.

Z tymi \"mussami\" to miałam nie lada przeprawę :D Owszem, matował, ale na jakieś 3-4 godziny. Później wyglądałam jak posmarowana smalcem. Oczywiście to zależy od rodzaju cery; ja mam mieszaną i się nie sprawdził.

Gość Carmenese
No co Wy po Maybeline to tłuszcz mi poprostu spływa z twarzy. Albo mam mega wielkie problemy z tym świeceniem dlatego uważam że najlepiej coś drogiego, żadncyh maybelinów, dzieki za loreala:):)

Gość Carmenese
Watershine, a ten loreal to w kamieniu czy w płynie?? Osobiście uwazam ze na zaawansowany stopien swiecenia to raczej kamienne;)

Gość Carmenese
AA sypki, no tak. A nie wiesz może jak bym se kupiła ten w kamieniu, to ten sypki już nie potrzebny czy też można?

Gość wglowiesieniemiesci
Co sądzicie o pudrze Creme Puff MF? Ma jasne odcienie?

Wiesz, ciężko powiedzieć :) Podobno ten sypki ma działać również jako podkład w płynie, ale ja uważam, że producent z tą reklama przesadził. Jeśli masz ładną cerę i chcesz ją tylko zmatowić, to szczerze polecam. Podobno równie dobry, a nawet ciut lepszy jest puder mineralny Isadory, ale nie wiem, bo nie używałam :)

watershine, a ten mineralny loreala to ile mniej więcej kosztuje...? bo właśnie kończy mi się sypki true match... i muszę kupic jakiś nowy :P i jeszcze jedno... czy ten mineralny ma jasne odcienie? (bardzo jasne :P)

A ten mineralny ma niby kryć jak podkład...prawda to ? bo coś średnio mi sie chce wierzyć Mi nieźle matuje Revlon \"Colour stay\" ale jest dość cięzki, na zime ujdzie...dlatego szukam czegoś fajniejszego.

Wiesz co ja uzywalam kilku podkladow. Lirene nawet spoko maybeline musse najgorszy jaki mialam i jeszcze kilka innych, ostatnio zakupilam LOREAL INFAILLIBLE dla mnie rewelacja super kryje koszt 50zl, podklad ten dostal nawet jakas nagrode;)

Ja też bym chciała jakiś bardzo jasny, ale porządnie matujący. Koloratka jakiego podkładu używasz?

hmm cos mi sie moja wypowiedz nie pokazala pisalam ze najlepszy to Loreal Infaiilible:P

Gość Carmenese
Ale te w kamieniu właśnie lepiej matują niż jakiekolwiek w płynie, bo te szybko spływają. Ja używam tylko w kamieniu ale jednak musze mieć choć trochę kryjący, loreal własnie kryje?? Ten mineralny?

Pudry w kamieniu niezbyt dobrze kryja ja mam podklad Loreal Infaiilible jest kryjacy i mi wystarcza na cal noc na impreze na caly dzien do pracy goraco go polecam bo nie splywa

fakt, ten puder mineralny z Loreal\'a jest super na codzień uzywam go samego ale na \"większe wyjście\" nałożyłam najpierw podkąłd a potem ten puder i było świetnie-naturalny wygląd i makijaż długo sie trzymał :)

Za puder mineralny L\'oreala zapłaciłam w Rossmanie chyba 58 zł. Nie ma się co przerażać ceną i mikroskopijnym (niemal) opakowaniem), bo puder jest naprawdę bardzo wydajny. Co do kolorów, to nie znam żadnej stronki żeby zaprezentować :(, ale maja naprawdę dużą paletę odcieni, także nie ma problemu; każdy znajdzie coś dla siebie :)

Faktycznie puder jest super,sama mam tlusta skore a ten puder swienie sobie z tym radzi i do tego ladnie kryje naprawde polecam:))