Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam paskudnego bandziorka

Mozna robić brzuszki podczas ciązy??

Polecane posty

Gość mam paskudnego bandziorka

Gość nie interesujcie sie po co
tylko CZY MOZNA!!!!!!!!!! wścibskie baby!!:/ Pytam bo skad narazie moge wiedzieć czy jestem w ciazy a kazdego dnia robie brzuszki

Gość .ulicznica.
nie wydaje mi sie, żeby to mogło zaszkodzic; tym bardziej, że codziennie robisz najlepiej spytaj lekarza a tu to 80% ci powie, zebys na siebie chuchała i dmuchała, nie chodziła, nie skakała, nie biegała, najlepiej leżała plackiem

Gość .ulicznica.
moja kolezanka do 6. miesiaca ciaży jeździła konno, chodziła z psem na agility, cwiczyła karate i jakos nic sie nie stało a w szkole rodzenia spotkała właśnie takie co to brzuszki nie, to nie , tamto nie - i sie podnieść z podłogi nie umiały o własnych siłach

Gość .ulicznica.
karate i agility robiła nawet dłużej, prawie do końca

ja chodziłam na normalny aerobik mniej wiecej do 7 tc. Później ćwiczyłam z kasetą i na ćiążowym aerobiku - tam ćwiczyliśmy mieśnie brzucha, ale nie tradycyjnymi brzuszkami tylko\"spinaniem\" oddechem i odchylaniem sie do tyłu napinając brzuch

na poczatku ciazy raczej nic nie zrobisz dziecku....zalezy jaki miesiac.....jesli robisz je codziennie to z kazdym dniem zmniejszaj ich ilosc.... co do brzucha to lepiej dla dziecka zebys miała miesnie ale troche sadełka tez jest przydatne.. dziecko ma wieksza amortyzacjie....zycze zdrowego dzidziusia:)