Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikiiiii

duze cycki a sex

Polecane posty

Gość mikiiiii

wiec zaczne moze odrazu o co mi chodzi otoz mam duzy biust wiekszosc facetow zwraca uwage tylko na niego itd ale mam pewien problem .... jestem dziewica i chciałam zaczac wspolzyc ale jakos niewiem wstydze sie swoje ciala tzn wydaje mi sie ze moje piersi wygladaja znacznie lepiej w staniku itd niz w rzeczywistosci (wiecie naturalny duzy biust nie jest taki jedrny) bez stanika rozchodza sie itd wydaje mi sie ze moj partner bedzie rozczarowany ... moze to głupie hehe ale z jakos nie bardzo widze siebie kiedy jestem na nim a moj ogormny biust podskakuje, zawstydziłabym sie myslą ze czegos takiego to on jeszce nie widział zreszta wogole chyba umysł dziewicy guruje bo ogolnie najbarzdiej obawiam sie nagosci jego i mojej

Gość hhhhhhhmmmmmmmmmm
hmm ja mam bardzo duży iust- 80D. tez nie jest pierwszej jędrności, a powiedziałabym nawet, ze pozostawia sporo do życzenia. gdy byłam dziewica tez obawiałam się, jak ewentualny partner zareagował by na nie. Ale znalazłam cudownego faceta, który kocha mnie taką, jaką jestem. to z nim miałam swój pierwszy raz i wszystkie kolejne. Nie wstydze sie przy nim niczego. W końcu nikt nie jest idealny. A on zawsze powtarza, że uwielbia moje piersi i wiem, ze ni kłamie ;-p. tak więć jedyna rada dla Ciebie, to zrobić to z kimś, kogo kochasz i kto kocha Ciebie

Gość nie wiem czym sie martwisz
Przecież jak zrobisz to z kims kto Cie naprawde kocha to nie bedzie zwracał uwagi na to jaki jest Twoj biust. Ja znowu mam bardzo mały i tez sie wstydziłam ale moj chlopak jest kochany wiec nie bylo problemu a nawet sie mu podobal :-) Nie przejmuj się tylko zrob to z kims kogo naprawde kochasz.

Gość zrób to z kims kto
lubi duze cycki. jakie to proste jest.

Gość mikiiiii
mysle ze skoro na mnie zwrocił uwage to podobaja mu sie duze piersi

Gość hhhhhhhmmmmmmmmmm
jesteś z nim? czy to ktos przypadkowy?

Gość mikiiiii
heh tylko skad ja mam wiedziec czyon mnie kocha.....

Gość hhhhhhhmmmmmmmmmm
no jesli dłuzszy czas ze soba jestescie, to chyba takie rzeczy sie wie. No chyba. ze od tygodnia...

Gość mikiiiii
no jestem znim znamy sie juz troche czasu ztym ze on wyjechal i gadalismy na gg całymi godzinami teraz sie spotykamy

Gość hhhhhhhmmmmmmmmmm
no to moze warto troche zaczekac z seksem

Gość mikiiiii
a znamy sie hmmm 5 miesiecy

Gość mikiiiii
hmm noi tak narazie tego nie zrobie bo musze czekac miesiac na wizyte u gina (publiczny zaklad opieki zdrowotnej) zeby wziasc pigułki a pozatym on za jakis czas wyjezdza i wroci na swieta wiec dopiero wtedy planuje to zrobic

Gość mikiiiii
hmm nie to ze one sa jakies obwisłe hehe (mam dopiero 19 lat) tylko niewiem no po porstu uwazam ze sa brzydkie

Z doświadczenia wiem, że duży biust nie musi być wcale obwisły i nieapetyczny:P może Tobie się tylko wydaje, że taki jest, bo w końcu żadne piersi nie wyglądają bez stanika tak samo jak w - chyba że -A lub silikonowe... Jak to dla Ciebie taki problem, kup sobie stanik na specjalne okazje:P bez całych misek;)

*Diamentowa Dziwka* ---> jasne, i co jeszcze ma zrobić? :O mikiiiii ---> na upartego to niemal każdy mógłby wymyslić coś, co ewentualnie mogłoby sie nie spodobać drugiej stronie: Ty masz za duzy biust, inna za mały, jeszcze inna zbyt okrągły brzuszek ... Na dobrą sprawę każdy w jakims tam stopniu ryzykuje - gusta są tak różne, że nawet dziewczyna, która wygląda jak modelka może się nie spodobać, bo np. delikwent woli okrąglejsze. Jeśli mu się spodobałaś, pociągasz go, to jest przygotowany na to, jaki mniej więcej jest Twój biust (no odrobinę wyobraźni pewnie ma) i widocznie go to kręci A jeśli się wstydzisz, potrzebujesz czasu, żeby sie czuc cakiem swobodnie to po prostu rób pewne rzeczy stopniowo i tyle - zanim, jak to sama napisałaś, będzie skakać na nim ze swoim falującym biuścikiem, najpierw odkryj się w bardziej bezpiecznych, subtelnych pozycjach. Zobaczysz jego reakcje (a na bank będzie zachwycony) i sama z siebie wskoczysz na niego, niewiele mysląc o tym, jak w danym momencie wygadaja twoje piersi. To zostaw jemu i ciesz się seksem

Gość takajednamała
dziekuje wam dziewczynki odrazu poprawiłyscie mi humor:)