Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna borówka

Czy to możliwe, aby przez całe swoje życie nie spotkać nikogo, kto....

Polecane posty

Gość czarna borówka
Placek: Idź i przyprowadź sobie Księżniczkę. Jak widać tutaj, kilka ich czeka na odnalezienie. :classic_cool:

Gość lubię placki
A JA lubię takie dwudziestki :) uważam że najlepsza różnica wieku w związku to 5-7 lat co wy na to

Gość czarna borówka
ja mam prawei 28 lat: No popatrz, ja tak samo! :D Może zabijmy się razem, bo przynajmniej umierac chciałabym w towarzystwie, mam juz dość samotności:O

Gość ja mam prawie 28 lat
A masz jakiś dobry sposób?

Placki a ile masz lat i czy w duzym miescie mieszkasz???to wyjdz chociazby do supermarketu pooudawaj troche zagubionego:P nie wiem wymysl cos:) Gruszka eh czyli pewnie tacy ok 40?;) Borowka ja tez do tej pory nie moglam sie przelamac ale bylam w takim nastroiju ze zalozylam !i na razie nie zaluje:D @8 tez sie przelam i zacznij w koncu zyc! :)

Gość lubię placki
ja mam prawie 28 lat .a dlaczego nikogo nie masz bo ja np prawie z chaty nie wychodzę a ty

Gość gruszka na wierzbie
poczekajcieee!!! ja chce z wami sie zabić;););):D

ejj nooo prosze mi tu przestac pisac o tej smierci bo zaraz wszyscy sie zdeolujemy a pogoda sprzyjajaca:P chociaz podobno najwiecej samobojst jest w czasie upalow:D

Gość czarna borówka
28 - tabletki? :O

Gość czarna borówka
28 - tabletki? :O

Ja też wychodzę tylko wtedy, kiedy naprawdę muszę. Poza tym cenię sobie swoją prywatność i nie sądzę, żebym potrafił być z kimś na dłużej.

Próbowałem już raz tabletek. Niestety nie wyszło :-( Muszą być naprawdę dobre.

Gość gruszka na wierzbie
nie świrujcie już z tym zabijaniem sie:) ja tam nawet i tego bym nie zrobiła bo bym sie bala:o

Gość czarna borówka
28: a co, jak się zabijemy i ktoś, kto jest nam przypisany owdowieje jeszcze zanim nas pozna? O ile w ogóle pozna. :O Ech, skomplikowane to.

Gość lubię placki
to zacznij gdzieś wychodzic i napewno kogoś spotkasz i noie myślcie o samobójstwie:O

Gość ddm
setunia "ja tez do tej pory nie moglam sie przelamac ale bylam w takim nastroiju ze zalozylam !i na razie nie zaluje" co to znaczy? umawiaja sie z Toba czy tez duzo sama zarywasz ? :)

Gość lilka79
dzis pada deszcz i wszystkim smutno:( a tym samotnym jeszcze bardziej. Ja tez bylam b dlugo sama, moja pierwsza i jedyna milosc poznalam w wieku 25. Przetrwalismy 3 lata. Teraz mam 28 i jestem zupelnie sama, tesknie za miloscia, zwlaszcza po tym jak poczulam jej smak. Ale gdzie w tym wieku mozna kogos poznac, ludzie poznaja sie w szkole, na studiach a teraz... w pracy same baby...po knajpach chodze, ale tam sa takie same jak ja sfrustrowane osobki po przejsciach i jakos te knajpiane zwiazki to zazwyczaj nie wychodza, eh...

Mnie inni ludzie w ogóle nie obchodzą.

Gość lilka79
28 - to smutne, bez innych nie da sie zyc

ddm jeszcze nikogo tam pierwsza nie zaczepilam:) do nikogo pierwsza nie pisalam;) ide na jednego z dziesieciu jak wroce to napisze:D

Gość czarna borówka
28: no mnie jednak obchodzą. :) Setunia: napisz. :D

Gość czarna borówka
lilka79: W szkole też wcale nie jest tak łatwo kogoś poznać. Ja np. mam z tym problem, a zapewniam Cię, że to nie pierwsza szkoła po LO, do której chodzę. 🌼 dla Ciebie.

Gość lilka79
a w ogóle moja teoria jest taka, ze milosci nie da sie pomoc. Jedni imprezuja, inni serfuja po necie a inni siedza w domu. I nie ma tu statystycznej roznicy w skutku tj posiadaniu kochanej osoby. Na sile to mozna poznac, owszem, partnera o odpowiednich paramentrach ale nie milosc. Milosc to juz zrzadzenie losu wymykajace sie naszym staraniom i naszej chodzby najwiekszej woli

Gość lubię placki
aby poznac mswoją miłośc to raczej by trzeba ruszyc tyłek i wyjśc do ludzi :) i tak będę musiał zrobic

ja poki co mieszkam na wsi i naprawde nie mam za bardzo gdzie do tych ludzi wychodzic;)

Gość lubię placki
setunia na wsi też czasami można spotkac perełkę ;)

Placki u mnei na razie nie:) chbya ze sasiedzi ze wschodu ktorzy od wakacji mieszkaja bo przyjechali do pracy tu;)

Gość lubię placki
to wielka szkoda:( ale napewno sobie kogoś szybko znajdziesz a jakie masz wymagania od faceta charakter i wygląd

Placki no jak wspomnialam liucze na to ze wypali jakas znajomosc z ilove:P;) a wymagan wielkich nie mam byle bt cwaniaczka nei zgrywal byl raczej pewny siebie bnei taki ktorego to trzeba \"za raczke poprowadzic\" no taki meski raczej:) a Ty ile masz lat?;) i skad jestes?:)

Gość lubię placki
25 i jestem z e swarzędza