Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szuakjąca nosa mająca

Słodka idiotka, zimna suka czy ...???

Polecane posty

no tak mam. mysle ze umiem sie dopasowac do danej sytuacji. i to wcale nie jest jakies dwulicostwo z mojej strony przeciez kazdy zachowuje sie inaczej wsrod rowieniskow inaczej wsrod starszych, nauczycieli wykladowcow.

moja koleżanka swego czasu chciała sprawić żeby pewien chłopak który się jej podobał był o nią zazdrosny (a on był ze mną w pokoju, a ona była w innym).. wpadła do pokoju poleciała do okna i zaczeła się podniecać jaki przystojny facet jest na zewnętrz.. a oczka strzela takie maślane i jak przychodziła do Nas to zawsze dużo hałasu robiła.. i powiem Wam że go wzieło, choć on twierdził że wcale nie.

deko --> bo na sex-appeal składa się w połowie to, co kobieta ma, a w połowie to, co myślą, że ma ;)

jak dla mnie to za dużo hałasu robila wpadając.. nawijała, chichotała.. a ja nie lubię takiego hałasu.. lubie spokoj.. ale ona zawsze upolowała tego co chciała.. więc może to jest sposób jakiś. a już tak na marginesie bo sobie fes baba tzn jest:P

ale ona jest prze agentka, jakiego sobie upatrzy to jest jej predzej czy później.. byłaby super przykładem w szczególności dla zakompleksionych \"grubasek\"

Gość zakochana w Koziorożcu
7w 8, dzięki za test:))))

Gość zakochana w Koziorożcu
haha, no ładnie!;)

Gość ciągle zawiedziona
fajny teścik:D

Gość 8z9
superasty test, Sprzedawco 🌻 chcę jeszcze :D

Gość RafEe
Klaudka 27 -świetnie to opisalas -tylko pozazdroscic facetowi z ktorym jestes .Jestem facetem ktory ma duze doswiadczenie zyciowe i trudno jest o kobiete ktora jest taka jak opisywalas ale tak wlasnie jak napisalas jest super i faceci ktorzy chca byc w dlugoterminowych zwiazkach szukaja tylko takich kobiet .Pozdrawiam