Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrotka007

bardzo boję się, że zaszłam w ciążę, a jest stanowczo za wcześnie...

Polecane posty

Gość stokrotka007

Chodzę jeszcze do szkoły, jestem w pierwszej klasie liceum... Jakiś tydzień temu współżyłam ze swoim chłopakiem... Teraz czasami jest mi niedobrze, okresu nie mam już prawie 2 miesiące... nie wiem co mam robić. Można tak wcześnie cokolwiek powiedzieć? Są widoczne objawy w ciągu tak krótkiego czasu? Zależy mi na szybkiej odpowiedzi...

Gość jagooo
czekaj czekaj ile ma sie lat w 1 klasie liceum??

Gość no cos ty....
jak okresu nie masz 2 m-ce to idź dziewczyno do lekarza:) A nie odchudzasz ty się czasami????

Gość no cos ty....
szkoda tylko,że razem z nią zaplaciłoby dziecko........:(

Gość a ja jestem do niczego
tyle, że płacić będzie też dziecko. test zrób dziewczyno i będziesz wiedzieć.

Stokrotko, test ciążowy i testuj. Jeżeli dwa miesiące nie masz okresu to wejdź na http://dziecko.haczewski.pl i wpisz datę pierwszego dnia ostatniej miesiączki i JEŻELI stało się jak się stało to będziesz wiedziała, w którym tygodniu jesteś. Tylko się nie załamuj, jeste wiele dziewczyn, które rodziły w wieku 16 lat i żyją. Należy do nich moja była sąsiadka. Skończyła Liceum Medyczne i studium. Rodzice jej pomagali. To nie koniec świata.

Przepraszam, nie doczytałam , że tydzień temu współżyliście... Po tygodniu żaden test nic nie wykryje... Natomiast brak @ od dwóch miesięcy to jakieś zaburzenia. Chyba, że wpadliście te dwa miesiące temu :)