Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

justynkaJustynka

Ile kosztuje usuwanie zeba?

Polecane posty

musze usunac zepsuty zab.Czy ktos sie orientuje ile kosztuje takie usuniecie w przychodzni, ktora ma podpisana umowe NFZ i ile w klinice stomatologii,jesli ma sie skierowanie od lekarza,ktory rowniez ma podpisana umowe NFZ

Gość W publicznej przychodni nic
nie kosztuje. Jedynie jak zechcesz lepsze znieczulenie to musisz zapłacić za nie 20 zł. W prywatnej przychodni zapłaciłam 70 zł za wszystko. Nie trzeba było żadnego skierowania.

Gość sradas
Ja Ci moge wypie_rdolic z kopa za darmo w szczeke i juz bedzie zabek usuniety ;)

Gość W publicznej przychodni nic
Pamiętaj, że nie każdy dentysta usuwa zęby. Jak będziesz się umawiała, powiedz, ze chcesz wyrwać ząb i oni cię skierują do odpowiedniej osoby lub najlepiej idź od razu do chirurga dentystycznego.

tylko ze ja mam wiekszy problem.ten zab jest naprawde bardzo zebsuty, chyba az do nerwai choolernie boli.Nie wiem czy w mojej miejscvowosci nie skieruja mnie gdzies do bardziej specjalistycznej kliniki stomatologicznej

Gość Srunia
@UP Sradas zgadzam sie calkowicie !! jesli chce niech wyjdzie teraz z domku i zaczepnie jakiegos dresa. Kilka strzalow i po bolu =] Pozdro =)