Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zjulka

ból kregosłupa

Polecane posty

hej bolał mnie bardzo kregosłup po jakims czasie wybrałam sie do lekarza i cały czas przepisywał jakies masci i tabletki nic nie pomagało teraz z kregosłupa przeszło na noge cos mi chyba ja uciska i nie potrafie chodzic tak bardzo boli chodze po lekarzach a oni niechce mi pomóc twierdza ze jestem za młoda i nie moga mi zrobic przswietlenia ortopeda niechce mnie przyjac bez zdjecia rendgenowskiego juz nie wiem co mam zrobic a z dnia na dzien jest coraz gorzej czy ktos juz tez miał taki problem albo moze cos poradzic prosze o pomoc

Hej, zjulka Miałaś poprosić o jakiś namiar na dobrego lekarza w Opolu. Pamiętasz? Może ktoś wie do kogo można się zgłosić z takim problemem?

Przypuszczam, choc mylic sie moge,że pomoze Ci seria masazy i krioterapia. To sie nazywa jakos tak - rwa kulszowa. I trzeba cwiczyc mięsnie brzucha i plecow, bo bedzie wracac. Ja juz jestem po rehabilitacji, w zwiazku z faktem, ze lekarze lekcewazyli moje objawy, doprowadziłam sie do takiego stanu,ze nie mogłam chodzic. Dzialaj szybko, bo potem problemy wieksze.

Gość yetiii
Hey! Ja choruję na dyskopatię.Ale to dopiero stwierdził lekarz ortopeda po zrobieniu zdjęcia rtg i tomografii komputerowej kręgosłupa.I nie prawdą jest że osobom młodym prześwietlenia sie nie wykonuje.Jestem osobą młodą i rtg miałam robione już 3 razy.pierwszy raz jak miałam 17 lat.powiadomiono mnie ze jest to jednak bardzo szkodliwe dla młodego organizmu. No ale cóż bardzie niebezpieczne myślę że jest źle postawiona diagnoza czy też zbagatelizowana sprawa.No i najważniejsze by trafić do naprawdę dobrego specjalisty.Za nim ja do takiego trafiłam trochę musiałam się nacierpieć i wykosztować.Najpierw poszłam do lekarza rodzinnego który powiedział tak: Już nie rośniesz i ortopeda ci już nic nie pomoże.wprost świetna diagnoza.Potem poszłam prywatnie do ortopedy u którego się kiedyś leczyłam ale ten tylko ze mnie kasę zdzierał a wyleczyć nie wyleczył a jaszcze zaszkodził.źle podał blokadę.Musiałam szukać ratunku gdzie indziej no i znalazłam. W strzelcach i w Krapkowicach z tego co mi wiadomo przyjmuje dr. Besler. Rejestracja tel. i w ten sam dzień wizyta. Zero owijania w bawełnę. Skierowanie na badania szybka diagnoza, odpowiednie leki i rehabilitacja i dziś biegam jakby nigdy nie miałam problemów z kręgosłupem.Wizyty u niego są prywatne ale wszystkie badania i rehabilitacja z funduszy kasy chorych. Naprawdę polecam!

Gość Podaj maila
Bydziubelka, podaj maila.

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tez bym chciała wiedziec o takim kręgarzu na górnym sląsku a dikładnie w okolicach Katowic,niie piszciie na maila,napiszcie tutaj

Gość Podaj maila
Kto chce namiar, niech poda maila.

Gość Mariusz

Ja mam bardzo duże problemy z bólem kregosłupa , zwłaszcza przez to , że mam prace siedzącą. Zacząłem chodzić na rehabilitację i bardzo mi to pomaga, czuje sie dużo lepiej. Znalazłem bardzo dobrą klinike Rehaorthopedica w Krakowie.