Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Antoinette

Jakie dobre perfumy do 100 zł??

Polecane posty

niestety nie znam:P Puma Im goin jest nawet fajny zapach ale nie wiem czy sa powyzej czy ponizej 100 :P

Gość msssonia1983
Jeżeli chodzi o damskie perfumy to zdecydowanie "Esencia de DUENDE" J. DEL POZO !!! Mniejsze flakoniki powinny mieścić się w tej cenie którą podałaś... To jest mój ulubiony zapach i mimo że mam wiele innych perfum, nieraz dużo droższych to na specjalne okazje i tak zawsze używam DUENDE. Jak dla mnie najpiekniejszy zapach na świecie!!! ;)

Gość Carmenese
Nie ma dobrych do stówki, jesli mają niską cene to sie szybciutko ulatniają.. trzeba płacic za dobre rzeczy. Ale Britney Spears ma fajne Curious In Control, czy fantasy albo te pierwsze długo się trzymją. Może 30ml jest w miare tanie. Ostatnio niuchałam Chrisstiny Aguilery nowe i takie nijakie ale w sumie spox. 30 kosztuje chyba 6 dych. I to nie jest EDT tylko EDP, także plusik. KAte moss beznadzieja bleee

Gość maritka......
wczoraj kupiłam Mexx Fly High różowe bardzo ładny,świeży zapach,trzyma się naprawde długo,warto kupic,ja zapłaciłam 64zł;)

Gość może coś z Yves Rocher
oprócz tego Puma,Adidas,różne zapachy firmy Coty.

Ech..moim marzeniem są perfumy Coco Mademoiselle, ale jestem tylko biedną studentką i mnie nie stać :(

ja ostatnio sie spryskałam Kylie Minoge darling to kurde smierdzialam nimi niemilosiernie niestety caky dzien a ubrania calkiem przesiakly cena tez chyba wysoka nie bedzie tak samo z Naomi Cambell tez trwale i tez nie drogie

Gość kate moss 15ml
80zł i bardzo trwałe

Gość gość
Różne pojemności od 10 ml nawet do 130 ml można kupić do 100 zł na www.zapachowiec.pl Osobiście polecam zapach Escada Magnetism- słodki intensywny,waniliowy zapach.

Gość gość

Używam perfum z www.testerownia24h.pl/, męskie też można dopasować. 100 ml za około 100 złotych to mi wystarczy na jakieś pół roku. Mam dość intensywny zapach Calvin Klein i jestem z niego zadowolony. Jak bierzesz 2 testery to wysyłka gratis, więc się jeszcze bardziej opłaca.