Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziweczyna z problemem

Czy istnieje mozliwosc?? doswiadczone

Polecane posty

a wiec mam pytanie do bardziej doswiadczonych i znajacych sie na "tych" sprawach jesli kochalm sie z chlopakiem bez zabezpieczenia w dni kiedy mialam malo sluzu byl to tak 7 dzien cyklu ale on nie skonczyl we mnie.Wydaje mi sie ze bylo to dni nieplodne bo nie miala prawie w ogole sluzu wiec sama do konca nie wiem jakie byly to dni istnieje mozliwosc zajscia w ciaze?? wiadomo mozliwosc jest ale bardzo mala ale mialyscie tak??

no pewnie ze istnieje jesli piszesz tak jak było to mogły sie zacząc dni plodne za jakies , np 2 dni , a plemniki jesli sie dostały to mogą przezyc ale skoro nie skonczyl to czas pokaze

no wlasnie i teraz jestem troszke w nerwach...bo nadal nie mam sluzu:(:(tzn. bardzo malo a zawsze bylam "mokra" caly czas...

No ja zaszlam w ciaze w 6 dzien cyklu:-) Nie mialam wiele sluzu. Tez mialy to byc dni nieplodne:-P

powiem Ci w ten sposób, możliwe, że Twój niepłodny śluz nie pozwolił plemnikom się przedostać do macicy itd. Natomiast ja mam z takiego stosunku trzecią córę :). Plemniki \"x\" (żeńskie) potrafią przeżyć naprawdę długo. Tak naprawdę, kochając się bez zabezpieczenia należy liczyć się z możliwością zajścia w ciążę a tydzień po @ tzw. \"ryzyko\" jest spore. Spokojnie poczekaj do miesiączki. Jeżeli nie nadejdzie to testuj. Powodzenia

Lipetka a partner skonczyl w Tobie??

przepraszam Darmarka24* partner skonczyl w tobie?? pomylka:P

No to jest roznica ze we mnie! Bo tak jak pisalam to mialy byc dni nieplodne:-P Najlepiej zrob sobie test, nie bedziesz sie wtedy martwic:-)

no wlasnie a wtym plynie tez sa plemniki ale niewiele ich tam jest:) a test dopiero zrobie za 3 tygodnie:((( musze czekac cala w nerwach:)

Etam! Nie wydaje mi sie zebys byla w ciazy, ale moge sie mylic! Zycze udanego (takiego jak chcesz) wyniku testu:-)

mi tez sie wydaje ze nie jestem ale boimy sie z chlopakiem:( wiadomo:) hmmm poza tym juz miesiac temu sie balam i tez byla by ciaza wiec jak byla bym w ciazy to juz byl by miesiac:( a mam lekkie objawy no i teraz ten stosunek:(

coś dzisiaj mam problemy z czytaniem... tak, mąż skończył we mnie. Także u mnie prawdopodobieństwo było wysokie. U ciebie raczej niewielkie szanse na ciążę. Powodzenia