Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gomora

Zrobię to, chyba. Co sądzicie

Polecane posty

Gość Gomora
drogi facecie, hmmm to moze jest fanaberia. Ale jesli to zrobię to nie wbrew sobie... Ja tego chce, tylko boję się że efekt może mnie przerazić a chyba jeszcze bardziej moją rodzine, bo znajomych to nie zdziwi :) A czy wariatka? hmmm chyba nie jest ze mną dobrze pod wzdlądem przystawania do norm społecznych (i psychicznych, emocjonalnych), ale to inna historia... Włosy mam normalne, nie farbuję, są zdrowe. Jesli nie prowdzę toksychnego trybu życia, to nie wypadają. Aktualnie są do ramion. 9. -------- :):)

ja sobie sama goliłam maszynką...:) jeśli ktoś lubi, to dlaczego nie? Obecnie nadal mam krótkie, no, ale już nie aż tak...

do faceta---> zgadza się, masz rację, mówili na mnie łysa, niestety, niezależnie od tego, czy miałam długie czy krótkie włosy...:) Teraz chyba już im się znudziło

Gość Gomora
Chlora, witaj :) no kurcze zwróciłaś mi uwage na kwestie bardziej przyzniemną - sposób... Mmiałam zamiar maszynką do strzyżenia, taką na barerie... Cholera, chyba się już zdecydowałam :D

Gość Gomora
ej no kurczę... jak już się zdecydowałam, to nikt nie poddziela entuzjazmu? haha

Gość Gomora
idę się szykować... Mam nadzięję, że sobie ucha nie odetnę czy coś takiego :P

podzielamy, podzielamy i trzymamy kciuki :D