Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gomora

Zrobię to, chyba. Co sądzicie

Polecane posty

Gość Gomora

Zamierzam zgolić włosy(dodam, że te na głowie), tak prawie przy samej skórze... Więm, zę dzięki temu nie zyskam na urodzie, ale nie o to chodzi... Waham sie... wesprze mnie ktoś?

a wiec dlaczego chcesz to zrobic? celowe oszpecenie? zeby wyrozniac sie sposrod tlumow dlugowlosych dziewczyn :P

Gość Gomora
wiem, wiem... czapkę :D zastanawiam się czy mnie z chaupy nie wyrzucą za takie coś Dodam, zę nie jestem członkinią żadnej sekty, ani subkultury

Gość Gomora
no własnie... czy wszyscy uważają to za oszpecanie się?

Gość go for it
:D

Gość zagobiona w swiecie
no to powiedz czemu chcesz to zrobic?

Gość Gomora
haha, jakich eksperymentów? Ten akt (tak to ładnie nazwę) będzie przełamaniem jakiegoś tabu, zrobieniem czegoś bardzo odważnego a jednocześnie głupiego...

Gomora a nie martwisz sie że po ogoleniu sie przyjdzie Ci ochota na kolejny odważny krok?? takie rzeczy mogą uzależniać tak samo jak tatuaze czy kolczyki;)

Gość Gomora
wiem, żę będę wyglądać fatalnie... ale... G.I. Jane widzieliście.... piękna scena jak Demi Moore goli sobie włosy, eh....

Gość Gomora
Polihymnio, kolczyki już mam w uszach - wystarczy. tatuaż - nie planuję, zresztą nie mam kasy ;) Ty sie rozchodzi tylko o włosy.

Gość Gomora
haha, podpuszczasz mnie?? :P Kurcze już dawno bym to zrobiła, tylko mamy się boję... :o (mam 20 lat, ale mama bardzo groźna)

to już twoja decycja;) możesz spróbować;) w kazdym razie jak dla mnie ludzie pomyślą ze jesteś po chemioterapi i idąc drogą ludzie będa patrzec na ciebie współczującym wzrokie.

Gość Gomora
Kulaj czukerku, dzięki za entuzjazn :) jeszce go trochę wiecej i szala się przeważy, hehe

Masz 20 lat i jeszcze się nie przyzwyczaiłaś ze mamy o wszystko (prawię) drą japę albo trzaskają fochy? Poza tym nie podpuszczam cię, tylko pomagam podjąc decyzję

Gość Gomora
Polihymnio, nie sądzę, że ludzie tak pomyslą. Wyglądam raczej zdrowo (może za bardzo zdrowo :P)

ale łysa głowa u kobiety raczej kojazy sie z rakiem:o nie wazne czy wyglądasz zdrowo czy nie;) w kazdym razie jak podejmniejsz decycje to napisz;)

Gość Gomora
nom... Mamy są jakie są, ale moja to szczególnie staroświecka jest. Jak się dowiedziała o moim kolczyku w języku (już go nie noszę od2 lat) to zachowywała się tak, jakbym jej nóż w serce wbiła, jakbym jej sprawiła jakiś potworny zawód... Poza tym mieszkam na wsi, ludzie będą gadali ech... Chociaż to mnie wali,no.

jesteś młoda, będziesz miala co opowiadać wnukom:) lepiej jest zalować ze się coś zrobiło niż zalować ze się czegoś nie robiło;) ja do tej poty załuje ze nie ubierałam się jak metalówa(wiecie, kostka glany, czarne swetry i te rzeczy)a teraz już jestem na to za stara

Gość wygląda zdrowo
polihymnia-ale lepiej niech się nie goli-zima idzie:o no chyba że nike przyjdzie:p to niech sie goli:p

jak się teraz ogoli będzie jej wygodniej nosić czapkę, same wiecie jak pieruńsko elektryzują się długie wlosy pod czapą:O

Gość Gomora
Żmijo, dzięki, nie wiem czy to zrobię... i nie wiem czy napisze jesli to zrobię, haha Może będzie tak źle, że zgolę włosy razem z głową... :D No kurcze

Gość Gomora
Zima zima... ja własnie na zime chce, żeby na lato odrosły :D

Gość zdaniem*faceta
Tak naprawdę to co masz zamiar udowodnić ? Czy chcesz włosy sprzedać i zarobić, czy to ma być tylko kaprys albo fanaberia ? Zgodzę się że jeżeli kobieta ma zniszczone włosy przez nadmierne wypadanie spowodowane zbyt często zmianą farby to powinna włosy skrócić ale robić coś dla żartu i przeciw sobie to jest lekka przesada, obyś nigdy nie musiała zcinać włosów i z łysą głową się pokazała , nazwą Ciebie 'łysa' albo chora WARIATKA , chcesz mieć taki przydomek ?

Gość jolcia65
co masz zadkie wlosy ze chcesz zgolic zeby sie zasilily i byly pozniej geste

zgol, jesli tym sposobem wyrazisz siebie, zrob to. na pewno bedziesz zwracac uwage na ulicy (pozytywna i negatywna), ale nie ma co sie tym przejmowac :P ;)