Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwia09424

Nigdy nie będę szczęśliwa

Polecane posty

Gość facccettt
wg mnie jesteś bardzo wrazliwą osobą i zgadzam się z postami powyżej że możesz podswiadomie bac się miłości.... A ta cała opozycja twoich wrogów tu na forum...to rzeczywiście zazdrosne laski.. Trzymaj się

agnesinkka problem z takimi panienkami polega na tym że zazwyczj kończą jako samotne lub nie wiedzą kto jest ojcem :P na szczęście większość osób jest \"normalna\"

Gość coż.....
oczywiście, że NIC nie robisz.....musisz się obudzić,,,bo inaczej przemarzysz całe życie i nic tak naprawdę nie przezyjesz, pomysl..... jest też tak, że wybierasz tylko tych niedostępnych, bo Ci którzy Cię adoruja i darzą uczuciem przestają juz byc dla Ciebie atrakcyjni..,jakbys nie zasługiwała na miłośc. Ja uważam, że to nie jest wcale błahy problem....jesli nie zajrzysz w siebie- terapia moze być w tym pomocna, to będziesz ten wzorzec wyboru powielać całe życie, az w końcu głęboko się unieszczęsliwisz...

gnom takie sylwie to ja znam na peczki. Z bogatych domow, jak jeszcze nieco ladniejsze to zaraz pisza o sobie ze piekne no i patrz jaki przypadek wszystkie zakochuja sie akurat w facetach z forsa i pozycja. Jakos w przecietnych facetach zadna nie chce sie zakochac. Dziwne.

Gość tez ładna i bogataaa
ja na mieiscu sylwi poprawiałabym sobie humor...odbijajac facetów takim laską jak te powyżej..Sama tak robie....Sylwia...zacznij cieszyć sie zyciem naucz sie urzywac swoich walorów!

Gość sylwia09424
Ja się obracam w takim towarzystwie od dziecka....I jeżeli zależałoby mi na kasie dawno już bym miała bogatego faceta..Nic o mnie nie wiesz a stawiasz pewna diagnoze na podstawie paru moich postów.... Żenujące...

Gość sylwia09424
Zauważyłam też że zakochuje się w meżczyznach którzy są sporo odemnie starsi prawie w ogóle nie interesuja mnie rówieśnicy

agnesikka ja takie pustaki uważam za zwykłe blachary i nie chcę mieć z takimi nic wspólnego są żałosne wydaje im się że są lepsze, jak chcą być lepsze ode mnie to od smereka do wołosatego przez halicz w jeden dzień to pogadamy :P

Gość sylwia09424
Nie wiem czy zdajesz sobie sprawe z faktu że takimi postami pokazujesz że masz jakiś kompleks niższości..Nigdzie nie dalam do zrozumienia że jestem od was lepsza..

Gość rozumiem Cię doskonale Sylwio
E tam. Na pewno w swoim czasie zakochasz się w kimś szczęśliwie. Miłość nie wybiera - gdyby można było zakochać się w kimś na życzenie, byłoby zapewne łatwiej, ale nie o to w tym wszystkim chodzi. Jedni są bardziej kochliwi, inni mniej, ale to wcale nie znaczy, że pierwsi czy drudzy mają problemy ze sobą.

Gość też piekna i bogata
bo takie laski podswiadomie juz sie boją...że taka to może im faceta odbić w głowie mu zakrecić zazdroszcza,ciuchów tego że.wszystko im łatwiej przychodzi.....itd.... Strach i zwykła ludzka zawisc

moja droga cały czas dajesz do zrozumienia jaka jesteś wspaniała aż mnie skręca jak czytam takie teksty ale ja nie daję do zrozumienia :P ja tylko stwierdzam że takie paniusie z dobrych domów są tak puste że nie wiedzą czym jest prawdziwa przyjemność polecam taki dystansik :D

No dokladnie sama potwierdzasz moja teze. Od dziecka obracasz sie w takim towarzystwie wiec od dziecka jestes przyzwyczajona ze twoje towarzystwo to oh, eh, kasa i pozycja. Stad nawet nie przyjdzie ci do glowy by zwrocic uwage na przeietnego nieco mniej zarabiajacego faceta a juz wogole studenta ktorzy przynajmniej przez pierwsza lata studiow raczej na pewno nie bedzie mogl pracowac ze wzgledu na nauke. I w momencie kiedy byc moze oni zaczynaja patrzec sie na ciebie bo byc moze i sie podobasz ciebie oni wogole nie interesuja bo zwrocenie ich uwagi byloby zbyt proste. Za to o wiele lepsze wrazenie robi pan doktor, pan prezes i jesxze jakies inna szychy z pozycja, ktore staja sie niedoscignionym idealem wlasnie dla takich panien jak ty, bo w przeciwienstwie do zwyklych poczciwych chlopaczkow nie zwroca tak szybko uwagi na ciebie co wlasnie takie zmanierowane kasiate panienki najbardziej podnieca i denerwuje: dlaczego wlasnie oni nie zwracaja na mnie uwagi. I stad te zauroczenia tym co jest nieosiagalne.

No i właśnie - problem, Sylwio, z Twoimi rówieśnikami jest prawdopodobnie taki, że nie potrafią inteligentnie poderwać kobiety. A że chcą, to się nie dziwię. I nie daj sobie, proszę Cie bardzo, wmówić, że warto być z pierwszym lepszym tylko dlatego, że on tego by chciał. Chociaż czasami uczucie przychodzi z czasem. A niekiedy i czas nie pomaga.

Gość sylwia09424
Gnom pusta to jesteś ty bo cholernei płytko myślisz, nieustannie generalizujesz wrzucajac wszystkich do jednego worka... Do tego monotematyczna bo aż do znudzenia powtarzasz te same bzdury..Nie czytasz co się do Ciebie pisze i nie potrafisz tego interpretować...Twoje wypowiedzi są na poziomie 14 latki która powtarza co usłyszała..Do tego ty nawet nie dopuszczasz do siebie mysli że możesz się mylić... TA rozmowa nie ma sensu bo cie i tak nie przekonam bo masz klapki na oczach ...ty już przeciez wszystko wiesz...i znasz wspaniale "takie jak ja"

A to ze piszesz ze niby my ci zazdroscimy to tylko potwierdza to jaka jestes pusta i zalosna. Sto razy wole byc biedniejsza od ciebie za to szczesliwa bo mam swoja milosc i razem z nia to co osiagnelismy osiagnelismy razem i dzieki nazej . Dzieki czemu jestem jeszcze bardziej dumna z tego i szczsliwa ze mozemy razem sie tym dzielic. Ty co z tego ze masz kase jak jestes pusta i zmanierowana, zakochujesz sie tylko w jakis starych dziadach tylko dlatego bo maja dobra prace i mamone, a forse masz tylko dzieki temu ze masz bogatych rodzicow. Zal mi takich panien jak ty.

rozumiem cię co ty pierdolisz faceci mają w dupie takie kasiate pustaki chyba że mają interes w tym żeby z taką być noramalny z nią nie będzie bo i po co jak może mieć kogoś z kim pogada o czymś poza kasą stylistami i całym tym gównem

Gość sylwia09424
rozumiem Cię doskonale Sylwio ---może rzeczywiscie tak jest..Ci chłopcy z dobrych domów zachowuja się tak jakby mogli mieć kazdą..są tacy zarozumiali...wydaja się tez mimo wszystko niedojrzali..jakoś nie wzburzaja we mnie zaufania....

no ja pirdziu wiesz dziecko ty moje że ta 14 latka to facet i przedstawiłem ci bardzo dobitnie dlaczego nie masz faceta bo szukasz wyższej pierdolencji :P

Gość nie przesadzałabym
skad wniosek że jest pusta?Studiuje o ile to nie bujda na politechnice..a wiec musi to jakoś kończyć...nie ma prywatnych politechnik wiec starzy jej nie płacą...A powiedzmy sobie prawde byle panenka to moze studiowac marketing czy stosunki miedzynarodowe ale żeby radzic sobie na politechnice....to jakiś iloraz inteligencji trzeba posiadac

Prawda w oczy kole, biedna sylwunia myslala ze kazdy sie tu bedzie nad nia uzalas a uslyszala prawde o sobie ze jet pusta lala wiec jej z tym zle.

Gość nie przesadzałabym
Gnom pewnie jakiś sfrustrowany jestes bo nikt cie nie chce:-Pa może kompleks braku kasy... Bo wiesz ,dziewczyny to tylko teraz na kase leca wiec jak jej nie masz czujesz sie jak przegraniec zyciowy i stad ten jad

nie przesadzałbym ja pracuję z takimi po politechnice i nigdy więcej w firmie laski po polibudzie kompletny brak wiedzy z podstawowych zagadnień dotyczących zawodu ale są księżniczkami więc nie generalizuje ale co laska po polibudzie to większy pustak z małymi wyjątkami

nie przeszkadzałabym no zobacz i tu się mylisz :P

Gość nie przesadzałabym
ja pierd.....ole....żeby wypowiadac takie opinie trzeba kogoś znać...troche dłuzej....wystarczyło ze napisała że jest ladna i bogata to juz zakomplesione pasztety wyciagneły pewny wniosek by sie dowartosciować że jest pusta...Jak jest ładna i bogata to musi być pusta i już!!Jesli tak wam lepiej przetrwac to wierzcie w to

Gnomie, Ty masz swoje zdanie, ja swoje. I dobrze. Ale nie widzę powodu, żeby kogokolwiek obrażać i osądzać bezpodstawnie. Ani kasa, ani pozycja, ani wygląd nie mają tu nic do rzeczy. A Twoje i Agnesiny posługiwanie się głupawymi stereotypami jest, moim zdaniem, niepoważne.

nie przesadzałabym przeczytaj uważnie jej wypowiedzi to zrozumiesz skąd stwierdzenie że jest pusta

Na polibude laski sie wybieraja glownie by meza znalesc bo wiadomo ze na takich kierunkach jest wiecej facetow niz kobiet. Moj ojciec ktory pracuje na polibudzie mowi ze w wiekszosci sa dwa rodzaje studentek na polibudzie: 1. maja straszny pieprz by szybko wyjsc za maz wiec pierwszy lepszy student i po roku slub 2. sa tak brzydkie ze studia na polubudzie to ich jedyna mozliwosc by przebywac z facetami. Wiekszosc studentek polibudy poluje na studentow ale nasza miss Sylwunia woli profesorkow bo niestety przecitny student jest za mlody i za biedny (nie mowiac juz o braku jakiejs super pozycji gdyz jest tylko studentem).

Gość odkrycie roku
czyli Sylwia albo jest zdesperowana albo bardzo brzydka.

Gość nie przesadzałabym
hahaha i wszystko stało się jasne..Twój mąż pracuje na plibudzie czyli ty podswiadomie boisz sie takich jak sylwusia:Dstad ten jad...widzisz w takich jak ona rywalke....boisz się...że keidyś bedzie chciał cie wymienić na wypacykowaną laleczke z dobrego domu..