Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawionaaaaaa

zostalam okradziona

Polecane posty

Gość zaciekawionaaaaaa

jakis czas temu skradziono mi torebke w niej byl telefon komorkowy i po jakims czasie ten telefon sie znalazl tzn zlodziej go sprzedal ale po nitce do klebka doszli do tego kto go ukradl. mam teraz pytanie czy bede wzywana do sadu???? czy tak po prostu oddadza mi ten telefon

Mój telefon leży już 3 lata w warszawie na komendzie, znalazł sie miesiąc po kradzieży :) była sprawa w sądzie bo podałam osobę która mi go ukradła, ona sprzedała go dalej i znależli go u tego gościa co od niej kupił. Telefonu nie odzyskałam, na sprawie osotatniej sędzia nie umiał mi nawet powiedzieć, dlaczego nie oddano mi telefonu, stwierdził niedbale że pewnie jest jakimś dowodem w sprawie. Dałam sobie już spokój :))) Mogę tylko powiedzieć, że tel ukradziono mi dwa razy, wpierw złodziej, później policja :))))

Gość zaciekawionaaaaaa
ja tam chyba to oleje nie bede sie wloczyla po sadach i tak kupilam nowy telefon. ten moj zlodziej podobno cos tam kreci ze niby od kogos tam kupil ma na to swiadkow( klamia jak z nut) i policja nie wie co robic bo nie moga mu tego udowodnic