Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ból głowy

gdzie drużyna dla dziewcząt???

Polecane posty

Gość ból głowy

Drużyna dziewczęcej piłki nożnej - czy taka istnieje?? Moja Anetka stwierdziła, że wszystkie "dziewczynskie" sporty sa nudne i będzie grała w piłkę... tylko że ja nie wiem gdzie???

zalezy w jakim mieście w Sz-nie jest Olimpia Szczecin super sport - dla pannicy równiez ;)

Gość spoczko
Nie piszesz skad jestes wiec trudno mi doradzic dokladnie, ale wiem, ze TPsa organizuje w calym kraju jakis puchar dla dzieciakow w pilke, wiec moze w twojej okolicy tez znajdzie sie jakas ich druzyna

Gość ból głowy
rzeczywiście - są tam drużyny i męskie i dziewwczęce. Skontaktowałam się już z najbliższą szkółką i może zapiszę tam moją córę. Generalnie to fajnie, że ktoś coś robi, żeby dzieciaki miały rozwojowe zajęcie. Aż jestem w szoku, że tpsa wyszła z taką inicjatywą, ale na + oczywiście :)

Gość kavvka
No z tego co wiem, to nie są szkółki tpsy, tylko niezależne, a tpsa tylko (albo aż ;)) organizuje ten puchar. W każdym razie to fajna rzecz i w pełni popieram

Gość mamiskka
a jak znalesc takie druzyny? do szkoly sie zglasza? mam w domu dwie rozrabiary i chetnie bym je poslala i odgonila od telewizora

Gość emilka.w
Cały ich spis znajdziesz na stronie telekomunikacji www.puchar.tp.pl Spokojnie powinnaś znaleźć tam w swoim mieście. Mój syn był w jednej z drużyn, które brały udział w pucharze dwa lata temu i wszystko było sprawnie zorganizowane. Pozdrawiam