Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

solar

pomóżcie znaleźć jej dom

Polecane posty

błagam Was o pomoc, mam w domu suczkę - naprawdę piękną i mądrą, znalazłam ją na ulicy, ktoś się jej pozbył zupełnie nie wiem dlaczego bo mam ją od kilku dni i zachowuje się ok. Nie mogę trzymać jej długo bo mam już psa i niezbyt im razem dobrze. nie chcę jej oddać do schroniska bo tam przekreśli swoje życie. ma ok.6 miesięcy zdjęcia wyślę na maila jestem z Gdańska Kasia

dawałam już ogłoszenia ale narazie cisza... serce mi sie kraje jak na nią patrze

ciezka sprawa, moj pies tez nie zaakceptowalby innego pieska, szukaj moze ktos ją przygarnie od Ciebie...powodzenia

dzięki. najgorsze jest to, że tak bardzo bym nie chciała skazywać ją na to schronisko a nie wiem czy nie będę zmuszona zrobię co w mojej mocy bo psinka jest tego warta

Gość a może daj im czas
i się polubią albo przynajmniej będą się znosić. Ja mam 12 kotów - wszystkie po ciężkich przeżyciach . Nie lubiły sie i zdarzały sie straszne bitwy . Nie znalazł się nikt kto by ich przygarnął więc nie miały wyjścia....

problem polega na tym, że nie mogę mieć 2 psów w domu, mam małe mieszkanie i dużo pracuję, czasami muszę wyjechać.swojego psa oddaję wtedy mamie ale dwóch nie moge jej oddać, nie dam rady mieć 2 psów nie mogę też tego zrobić mojej\\mu psu, on teraz chodzi osowiały i smutny, jest zazdrosny i nie może odnaleźć się w tej sytuacji

Gość ł . . .
może dziś znajdzie się ktoś chętny :)

Gość Do solar
schronisko kategorycznie odradzam,byłam ta kiedyś i to co przżywają tam zwierzęta i jak oczami błagają o zabranie ich stamtad to straszny koszmar.Poza tym kilka zwierząt w jednym boksie,fatalne warunki,zapewne jedna wspólna miska,już nie mówiąc że oni tam usypiają zwierzęta jak im wygodnie-kiedy jest ich za dużo,lub jakieś wymaga większego leczenia. Popytaj wsród rodziny, przyjaciół-kogoś zaufanego.Trzeba byc ostrożnym co do oddawania obcym ludziom "w ciemno"...różnie bywa..... ja psinki nie moge wziac bo bede niedługo mieszkac sama wiec nie bedzie kto miał się nim opiekowac.Często starsi ludzie potrzebują towarzysza....może twoi dziadkowie....? dobre strony do oddania to m.in:allegro, pupile.com.pl, mojpupil.pl, gumtree.pl (dział zwierzęta)

Gość czy można być aż tak...
nigdy do schorniska! dawaj ogłoszenia na różnych portalach (dogomania, gazoetowy "zwierzęta-przygarnij, pomóż") daj ogłoszenie w gazecie ale nie do schorniska :(

Gość gh6ukitge4
up

Gość a ja mialam odwrotnie
ehhh, smutne... Moze sie znajdzie jakis dobry czlowiek... Ja juz 3 psy z ulicy przygarnelam, wiecej nie moge 😭

Gość Kakti a podasz maila

wysłałam zdjęcia.jeszcze ktoś chętny żeby zobaczyć to cudeńko?

wszędzie już próbowałam ale ludzie generalnie chcą \"malutkiego rasowego po rodzicach championach za darmoprzecież kundelki to najwdzięczniejsze z psów!!!!

jaka kochana psinka...:( pewnie po znajomych pytałaś..mam nadzieje ze znajdzie dom

Solar wkleje tą fotke na inny topik, o pieskach,na którym sie udzielam, moze tam komuś sie spodoba, ok?

ok, nie ma problemu tak bardzo chciałabym jej pomóc...

jasne, jestem w stanie dowieźć ja w okolice trójmiasta nowemu właścicielowi

jest sliczna!!!! jest taka słodka, dziekuje za zdjecia postaram ci sie pomóc;) a czy to duzy piesek bedzie?? bo to mi na jakąś mieszanke kundla z wilczurem wygada :)

tak, ma jakieś naleciałości z wilczura ale nie będzie duża - ma smukłe, nieduże łapki, w ogóle jest drobniutka jak ją znalazłam była wychudzona ale teraz jest lepiej. ona tak potrzebuje kontaktu z człowiekiem....

jakby ktoś był zainteresowany to proszę pisać: katarzyna.bielenna@wp.pl

Gość energy drink
ja bym ją wzięła ale mąż się nie zgodzi...