Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalalalalala

Pytanie do facetow, chodzi o cycki!

Polecane posty

Gość lalalalalalala

Panowie, czy jesli laska jest naprawde piekna i madra, ale ma maly biust, to juz nie jest dla was seksowna i nie poszlibyscie z nia do lozka? Wiem, ze prawie kazdego samca kreci duzy biust. Stad moje pytanie - czy kobieta z malymalbo calkiem plaska jest u was skreslona na samym poczatku? mniej was podnieca niz ta z wiekszym? Czy tez rozmiar biustu nie ma znaczenia, tylko liczy sie dla was cos innego (sama twarz, umiejetnosci itd). Prosze o szczerze odpowiedzi!

Są trzy rodzaje ...jak to nazywasz...cycków. 1. Sterczące rakiety - nie ma znaczenia wielkość. 2. Jajka sadzone - byle były apetycznie podane (jak się popracuje tu rosną w dłoniach) 3. Uszy spaniela....nie do akceptacji. Pomijam balony typu F i większe...też ble.. :P:)

Gość a ty masz się za piekna
ty masz się za piekną?? dla mnie kobieta piekna to kobieta o na prawde slicznej twarzy+cycki pełe b+wysoka ok.175-8cm:) na inne nie zwracam uwagi

Gość napalony anonim
dla mnie kazda dziewczyna jest ladna i nie chodzi o biust wazne ze ona siebie akceptuje :D

Gość lalalalalalala
Dziekuje za odpowiedzi i czekam na wiecej! do: a ty masz sie za piekna? Niestotne jak wygladam i za jaka sie uwazam, ja zadalam tylko ogolne pytanie i jestem ciekawa odpowiedzi. Facetem nie jestem, wiec nie wiem jak oni(wy) na to patrza, dlatego pytam. Myslalam, ze czasem jest tak, ze nawet jak dziewczyna jest naprawde atrakcyjna, zadbana i pociagajaca, ale ma maly biust, plaska pupe czy niezgrabne nogi, to to ja dyskryminuje na wstepie u facetow. Pytam konkretnie o biust, bo ponoc ta czesc ciala kobiety jest dla facetow najwazniejsza. ..

Gość do -- autorki
tez chcialabym wiedziec... bo mam kompleksy

Gość gfder
oczywiscie, ze nie .MAłe piersi to nie problem.

Gość gfder
a o kompleksach zapomnij, bo nie ma jednego rozmaiaru , ktory jest punktem wyjścia .Kazda kobieta ma inny

Gość do -- autorki
No ale ja mam małe A a moj facet nie ukrywa ze lubi duże.... wstydze sie

Gość gfder
to problem twojego faceta .Dla mnie obojętne czy sa duże czy małe .Wazne by nie było silikonu.

Gość lalalalalalala
No dobra, zakladamy, ze wiekszosc jest zdania, ze rozmiar nie ma znaczenia. Ale jak to wyglada od strony technicznej? Czy nie jest tak, ze kobieta z wiekszym biustem bardziej faceta podnieca? Ma z nia lepszy seks, niz z ta z malym? Jesli ma do wyboru dwie, jedna z malym, druga z duzym, to pewnie wybierze ta pierwsza... ?

Gość do -- autorki
uwazam ze wybierze wieksze

Gość lalalalalalala
A jak spotykacie fajna laska, to czy przez mysl nie przechodzi wam takie cos: "Kurcze, ale piekna laska, szkoda tylko, ze ma male cycki, z wiekszymi bylaby lepsza" ?

Gość lalalalalalala
A jak spotykacie fajna laska, to czy przez mysl nie przechodzi wam takie cos: "Kurcze, ale piekna laska, szkoda tylko, ze ma male cycki, z wiekszymi bylaby lepsza" ?

Gość ee tam
ta laska wyglada na niska, pewnie ma nie wiecej niz 1,60 m buzia przecietna, tak samo wlosy i brwi. Ale nie powiem, z lozka bym jej nie wyrzucil, choc stanowczo nie jest moim idealem!

lala, nie mozesz rozpatrywac kobiety tylko przez pryzmat jej cycków... wszystko się liczy, cycki są tylko jednym z wielu elementów składających się na atrakcyjność kobiety.

Gość lalalalalalala
Ja wlasnie nie rozpatruje, ale faceci chyba tak :)

Gość micha__łódź1982
dziewczyny dajcie spokój! ja już mam dość tych tematów jeśli facet was nie chce bo macie cycki za małe czy za duże to po prostu nie jest was wart i prawdopodobnie nigdy nie dowie się co to jest prawdziwa milosc...niesttety niektórzy faceci nie dorastają nigdy ... olejcie takich:)

no ja tu mowie jako facet, ale facet facetowi nierówny.. pomyśl sobie o tych laskach co na kase leca.. albo na mięśniaków.. dobrze wtedy jedni do drugich pasują :P

Gość ale macie problemy
jesli zaiskrzy i wytworzy sie chemia nawet brak cyckow nie bedzie problemem

Gość oferma kafeteryjna
Spytajcie "wielbiciela B70" - on lubi laski ze słabymi cyckami :D .

Gość Pistoleyt i Róże
Powiem szczerze. Mi ogólnie podoba się biust. Może być mniejszy czy większy byleby nie był strasznie obwisły.