Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nestea0

Szaro, buro i ponuro! wszystko to szmira.

Polecane posty

Gość Frambesa
ja !!!!!!!!!!!! strasznie !!!

Gość ja pytam
a u mnie dzisiaj słonko i humor też ok ;) 🌻

Przydalby sie jakis worek do treningu i poboksowac troche dla rozladowania emocji:P a u kogo swieci slonce?:) chyba mi ktos ukradl z mojego nieba:P

Gość betta
a u mnie od wczoraj , dopiero jest do doopy echh

pogoda glupia i zycie czesto tez. Zarabali mi topik o szalejacym tulipanie, faceci to łapsy, za oknem okropna pogoda, wszystko w ogole sie nadaje jak papeir toaletowy nie powiem do czego--dzisiaj istna babska narzekania:P

pijawka-----wspolczuje, jak zwykle kobiety musza sie meczyc z bolem miesiecznym:(

Wczoraj wylalam swoj zal na kafe i mnie zryli :P W skrocie, mialam dostac awans i go nie dostane, bo z moich pieniedzy przeznaczonych na ten cel zatrudnili po znajomosci \"znajoma\", po prostu. A mam naprawde smieszne stanowisko, ktore mialo byc tylko do czasu, bo nie odzwierciedla tego co naprawde robie (oprocz siedzenia na kafe mam sporo roboty ;) ) Dlatego jestem zrezygnowana i mam wszystko w d., nie ma sensu sie starac.

samotny---------a Ty co taka smutna mordka????? szukasz u kobiet wsparcia:)

ill_ --------na kafe zamaist napiac cos konstruktywnego potrafia sie tylko ryc, czesto niwyzyte nastolaki(sorrka-na pewno to nie wszystkich sie tyczy), a ze znajomosciami tak jest, ze czloweik ktory posiada duze kompetencje czesto jest tlamszony-nie martw sie los jeszcze sie odwroci, to na pewno wkurza, ale nie trzeba dac im tej satysfakcji:)

Wiem, dlatego udaje ze nic sie nie stalo, bo trzymam sie mysli ze znajde cos lepszego. Z drugiej strony lubie to co robie, robie to dobrze i nie chcialabym z tego rezygnowac. Ale ile mozna byc jeleniem? 😭 I na dodatek sie okazuje, ze ta nowa \"kuzynka kuzynki\" jest do niczego :o Ale to juz nie moja broszka ;)

ill_----coz szara polska rzeczywistosc, musi chyba wiele wody uplynac zeby to sie w polsce zmieniloz tym zatrudnianiem po znajomosci.

hejos co taka cisza??:) leca tabuny jak na dzikim zachodzi z tej ciszy:P

Uff jakie to szczescie ze w takich chwilach lapie sie mojego hasla przewodniego i od razu lapie dobry humor ;)

To glupie, ale mysle sobie ze zycie jest za krotkie zeby przejmowac sie pierdo.lami, w koncu majac 60 lat nie bede o tym pamietac wiec szkoda nerwow :P