Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A HISZPANIA

ILE LAT MA FACET GOTOWY NA OJCOWSTWO

Polecane posty

Gość A HISZPANIA

Gość ja mysle ze_
to zalezy. Moze miec 20,22 a moze i 38 :O

nie ma okreslonej graicy -- jedni wczesnie drudzy pozniej a inni wcale. Moj maz dopiero byl gotowy przy drugim dziecku 32 lata

To zależy od faceta. Nie można generalizować. Mój mąż miał 24lata jak urodziło się 1 dziecko. I sprawdził się:D. Moja znajoma opowiadała, co jej mąż wyprawiał, na początku małżeństwa, jak urodził się im syn. Był to kompletnie nieodpowiedzialny człowiek. Kryzys przetrwali, teraz mają córcię, on ma 7 lat więcej i dopiero teraz dorósł do roli ojca.Ma 36lat.

Gość mój tata się sprawdził
jako 23 latek obecnie się spotykam z facetem 24 lata, który uważa, że tak naprawdę warto inwestować tylko w dzieci:O Tragedia. Tym bardziej, z eja ich mieć nie chcę:(

Gość a bo ja wiem ile ja
to musi orzec sam zainteresowany/nie zainteresowany rozmnożeniem. się zdarza że czasem facet nigdy nie będzie gotowy, ma wtedy 2 wyjścia: zrobić bejbe/nie zrobić.

Gość już najgorsze co może
być to to że ludzie upatrują sensu życia w dzieciach... dżizasssssssssssssss patologia biedne dzieci - tyle tylko że mają szczęście BO się urodziły i żyją. ale co to za życie...

Gość no właśnie ja chyba jestem
takim dzieckiem. Moim zdaniem rodzice urodzili mnie z czysto egoistycznych pobudek. I co? Kombinuję teraz jak by tu się zabić.

Gość Kati26kiss
Mysle ze wiek nie ma tu nic do rzeczy. Swiadome podjecie decyzji przez mezczyzne o ojcostwie jest pierwszym krokiem,ktory swiadczy o gotowosci.

Gość Aaaa....
Facet którego chyba kocham ma 22 lat i mówi że jest gotowy na ojcostwo... tyle że zostanie tatusiem nie mojego dziecka ;(