Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bela11

6.06.2009

Polecane posty

Gość bela11

kto jeszcze na ten termin:)

Gość weronikao
Ooo jaka fajna data, tez by mi sie podobała choc jeszcze nie planuje :P Moja psiapsióła ma w sierpniu 2009. Gratulacje!!

Też się ten ternim podoba! Nawet go sobie zaplanowaliśmy po zareczynach. Niestety nie wiem czy sie uda, bo wczoraj się dowiedziałam, że w najładniejszych salach u mnie w mieście na okres letni 2009 już prawie wszystko pozajmowane :/ Zaczynam wiec poszukiwania z kopyta. choc pewnie bede skazana na jakis wolny dostepny termin w 2009

Właśnie dzwoniłam do sali, która najbardziej mi się podoba. Dowiedziałam się, że z letnich terminów 2009 (czerwiec-wrzesień) została jedna sobota sierpnia i jedna września. chyba sie skrzywdze!

Gość weronikao
No to bierz 1 sobote sierpnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

W weekend się jeszcze rozejrze po kilku \'awaryjnych\' salach. A ostatecznie w sobote ten sierpien zaklepiemy. Nie sądziłam że z 2009 taki problem bedzie. a 3 lat nie chce czekać!!

Gość a ja sie spytam
a z jakiego miasta jestescie?? bo ja tez cos kolo tej daty pewnie:)

Ja województwo łódzkie. Obecnie mieszkam w łodzi, ale wesele bedzie w moim rodzinnym mieście oddalonym od Ł o 50 km

Gość blea11
same widziecie, a są ludzie, co się śmieją ze 2 lata wczesniej sie sale wynajmuje.

Gość bela11
ja mam narazie salę zamówioną - jestem ze Świdnicy-Dolnośląskie. Zastanawiam się nad orkiestrą, bo skoro już od dawna nie ma wolnych terminów na 2008 to może być tak,że może już nie być fajnej kapeli na 2009 czerwiec:/ hmmmmm

Gość my planujemy
06.06.2009. z salą to się nie boję bo zawsze coś się znajdzie. gorzej z orkiestrą. bo jak fajna orkiestra, umie poprowadzic wesele to i ludzie się lepiej bawią.

witam wszystkich! My z narzeczonym również pobierzemy się 6.06.2009-fajna data, upatrzylam ją zaraz po zaręczynach :) salę mamy już zarezerwowaną, na szczęscie nasz termin był wolny :) dzwoniliśmy już do upatrzonej firmy cateringowej-mamy zadzwonić na początku roku i wtedy omówić szczegóły i spisać umowę :) ale się cieszę :) a wy jeszcze coś załatwiacie teraz czy dopiero za jakieś pół roku?

Gość nienie
obecnie stoimy z załatwianiem... ale w tym roku jeszcze bedzie orkiestra :) ale gdzieś w grudniu bede szukać:) koniecznie

Gość najparwdopodobniej my
będziemy brać ślub w tym dniu. to będzie nasza szósta rocznica zaręczyn

Witam wszystkie ślubujące 6 czerwca 2009. Wraz z narzeczonym już dawno mieliśmy upatrzony ten termin gdyż wtedy właśnie przypada nasza 10 rocznica bycia razem. Jak tam idą Wasze przygotowania? My mamy załatwioną salę, orkiestrę, fotografa, kamerzystę i godzinę w Kościele. Na resztę myślę, że jest jeszcze czas. Pozdrowienia

witaj, my księdza załatwiliśmy jakieś 2 tygodnie temu i to był już ostatni gwizdek, okazało się że cała księga jest prawie pusta tylko 6 czerwca zajęty i niestety była wolna tylko jedna godzina tego dnia, więc wyboru nie mieliśmy i trzeba było się decydować na to co zostało albo szukać innego Kościoła. Więc radze nie zwlekać i iśc zaklepać godzinę już teraz.

Hej;) Dołaczam do Was i ze zniecierpliwieniem czekam na te Sobote;) Nasz wybor to Wisła, piękne widoki no i w sumie stamtąd mamy mnóstwo wspomnien takich tylko naszych... Oby tylko pogoda dopisala;)

Hej;) Dolaczam do Was! Czekam na te Sobote i banan sam mi sie pojawia na twarzy;) Nasze "tak" padnie w Wisle, piekna okolica, oby tylko pogoda dopisala...

Hej dziewczyny! Ja też jestem z tej daty :) i także się już nie mogę doczekac tego cudownego dnia :) :) :)

Gość klasyyyka
to tez moj termin:) juz sie nie moge doczekac