Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszki szczury

KtO mI POwIE

Polecane posty

Gość myszki szczury

skad tusk wezmie pieniadze aby wszystkim dac te podwyzki ktore obiecał?

Gość myszki szczury
nie mam kapitału bo jestem pielegniarką własnie jak mi dadza to ulokuje ale nie w kraju A skad wezma by mi dac?

Gość Nałęczowiankę
A ty, naiwna wierzysz, że dadzą? Z pustego i Salomon nie naleje. A jeszcze jedno: tak dopominacie się podwyżek. No to będziecie mieć! Każda podwyżka płac to 150 % podwyżek cen. Za chwilę znowu zaczniecie liczyć w milionach.

Gość myszki szczury
no ja nie wierze w to ze PO cos zmieni moze byc tylko gorzej NIKT nie wie skad TUSK wezmie ? to na jajkiej podstawie mu uwirzyliscie i oddaliscie na niego głos dajac mu mozliwosc rzadów? Za pisu chociaz lekarze sie bali bac łapowki teraz juz oni strajkowac nie beda bo sobie do pensjii"dorobia' a biednemu zawsze wiatr w oczy bez znaczeia kto rzadzi

Gość myszki szczury
Nikt z elektoratu PO tego nie wie? ja jestem głupia i nie wiem to pytam a na PO ponoc sami medrcy głos oddali prosze napiszcie mi skad wezma te pieniadze?Czyzby Tusk pozyczyc miał drukarke do banknotów od leppera?

Gość myszki szczury
???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? nikt nie wie a ponoc madzry

Jak widzisz, wyborcy PO nie wiedzą. Ja nim nie jestem i wiem że podwyżki to będą, ale cen i podatków. Część wyborców PO, mówi że chodziło tylko o odsunięcie, śmiesznych kaczorów od władzy. No i z jednym udało się, jescze został jeden chwast do wyrwania, jak było w szkle kontaktowym na TVN. A jak juz wyrwie sie tego to okaże się, że teraz jest ten nawykształcniejszy kaczor donald. No i znowu okaże się, że rude to fałszywe. A jest przecież tyle pięknych i wcale niefałszywych rudych kobiet.