Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mkk

czy dobrze karmie swoje 8 miesieczne dziecko???

Polecane posty

Gość mkk

moja corka je o 6 mleko 150 ml, ok.10 deserek i w miedzy czasie harbatka..ok.12 obiadek tzn.zupka z miesem lub sama warzywana,,,ok.15 150 ml mleka i ok.18.30 mleko 180 ml przed snem i idzie spac spi cala noc do ok 6 rano...mala skonczyla teraz 8 miesiecy,,czy wy karmicie swoje dzieci inaczej?

Ja karmiłam troszke inaczej tzn o z rana mleko(powiedźmy 5-6) i tu proporcja była rózna 10-11 znów mleczko 13-14 obiadek ok 17 deserek i przed snem kaszka lub mleczko W ciągu dnia herbatka lub soczek

Moja córcia jutro skończy 8 miesięcy i jej jadłospis dzienny wygląda tak: 8.00 - mleko modyf. z dodatkiem kaszki mlecznej BoboVita (dla smaku 1 miarka) - ok.200ml 12.00 - kaszka mleczna BoboVita lub kaszka pszenno-mleczna HIPP lub Przysmak na Dobranoc HIPP 14.00 - owoce w postaci kupnego deserku lub zrobione przeze mnie (np.banan z jabłkiem) 16.00 - zupka (robię sama) 19.00 - mleko modyf. 22.00 - mleko modyf. z dodatkiem kaszki mlecznej BoboVita (2 miarki) Między posiłkami córcia pije herbatkę i czasem zajada chrupki kukurydziane :) W nocy moja córeczka już nie je ... co najwyżej daję jej napić się herbatki.

aha ... o 19.00 córcia wypija ok. 200ml mleczka a o 22.00 ok.300ml :)