Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezrobotny

pomóżcie

Polecane posty

Gość bezrobotny

mam wielki problem,szukam pracy w przedziale pensji 1500-2000netto,niestety nie mogę nigdzie takiej znaleźć.Wcześniej pracowałem na budowie,gdzie dobrze zarabiałem ale to nie jest praca na stałe.Pracowałem też w ochronie,nieludzka praca,siedzenie przez 24h i nie można nawet oka zmrużyć,uwierzcie mi praca w której się nic nie robi jest jeszcze gorzej wyczerpująca.Teraz szukam pracy,w ogłoszeniach najwięcej jest ogłoszeń pracy dla handlowców,i czymś co się wiąże z sprzedażą czegokolwiek,nie wiem czy to dobra praca,zawsze jest jakaś niepewność,życie w stresie,prowizje.Powiem wam,że czasami myślę iż sam nie wiem czego bym chciał,oprócz jednego,chciałbym zarabiać przyzwoite pieniądze,nie jałmużnę.Gdy robię za gówno,odbiera mi to motywację.W domu mi mówią idź tu,lepsze to niż nic,myślę-może dobrze mówią,w domu gnuśnieję,lecz wiem że gdy bym poszedł do takiej roboty sam bym żałował.Sport jest moją wielką pasją,lecz niestety w tej dziedzinie nie mogę nic konkretnego znaleźć,myślę nad pracąhandlowca, lecz tylko dlatego iż jest możliwość dobrym zarobków przy swoim zaangażowaniu,pomóżcie co mam zrobić?

Gość bezrobotny
jestem spod Warszawy,myślałem o tym ale jestem takim człowiekiem że sam bym się tego nie podjął,chyba że z kimś,partnerem,lubię coś tworzyć z kimś uzupełniać się.Mówisz stanąć na swoim,myślę że nie jest to taka hop siup sprawa,wiadomo założyć firmę nie jest trudno,tylko jak trafiać na to co przyniesie zyski,jeszcze jedna bardzo ważna sprawa kapitał i ten pieniężny i materialny,

Nie twierdzę , że jest to hop-siup. Każdy biznes wymaga! Tylko rzecz w tym, że wysiłek, koszty i nerwy na poszukiwanie odpowiedniej pracy i zbudowanie własnego interesu są takie same, ale wynik w tej drugiej opcji jest o niebo lepszy. To może lepiej jest przestać walić głową w mur i otworzyć furtkę tóż obok?! Jak poważnie rozważysz to i zdecydujesz poznać co mam do zaoferowania - daj mi znać na maila - pomogeci@wp.pl

Gość bezrobotny
wysłałem,ciekawe co masz do zaoferowania? hubcio_k@poczta.fm

Gość gość
qWbdGoFIzvPfUCgQ394aVpq7

Gość Kszaczek
Wyjedz za granice