Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maderdin

Najgłupsza rada z kafe - wyjdź do ludzi

Polecane posty

Gość maderdin

Wczoraj przełamałem swoją niesmiałość i poszedłem do pubu. Zobaczyłem interesującą dziewczynę, podszedłem do niej i zagadnąłem. Nic nadzywczajnego, zwykłe cześć, czy możemy porozmawiać, coś w tym stylu - a ona zjechała mnie ostro. A potem jeszcze widziałem jak nasmiewa się z koleżankami za moimi plecami. I inni ludzie w środku też słyszeli, patrzyli na mnie szyderczo i z politowaniem. Z wyglądu zwykła dziewczyna, zwyczajnie ubrana, miły uśmiech. I tak się zachowała :O. Chyba jednak lepiej jest zostać w domu, mam nadzieję, że nie spotkam nigdy nikogo z tego pubu na ulicy. Mam gdzieś wychodzenie do ludzi, już wolę być sam. Być może miałem pecha, że akurat na taką trafiłem, ale więcej nie zaryzykuje bo pech może się powtórzyć.

Gość lucky strike////....///
ehh no tak po tak traumatycznym wydarzeniu to właściwie powinieneś się od razu powiesić...btw. jeżeli wyśmieję cię na kafe to już tu nie wrócisz?

Gość
Cóż, inteligencja to wg. jednej z definicji to zmniejszanie niepewności. Jeśli nie jesteś z jedna panną do przodu to przynajm,niej jesteś inteligentniejszy. W końcu wykryłeś zjeba... Poza tym, nie umiesz gościu sprowadzić takiej szmaty do parteru? W stylu: Wiesz, a wydawałaś się dosyć interesująca/inteligentna/wartościowa (z maksymalna pogarda na twarzy). Taki niestety świat, ze słabych się zjada. Zresztą te dzisiejsze laski chyba w normalnych gadkach nie gustują. Pamiętam, raz poszedlem na dicho trzeźwy. Wypatrzyłem sobie ładną dziewczynkę bez wypisanego na twarzy debilizmu i, wiadomo, uderzam. Ot, chcialem pogadać, ew. umówić się itd.No i co? Chuj. No to natrzaskałem się jak szpadel. Podszedłem do niej (jeśli to chodzeniem można nazwać), przycisnąlem w tanńcu i na parkiecie zacząłem jej w piździe grzebać, a ta się cieszy... :o Zgarbiłem się stary...

a kumpli jakichś masz? - watahą atakuje sie lepiej ;) oni zajmą się koleżankami a ty upatrzoną "ofiarą" :D

Gość ja cię rozumiem
też nie zamierzam nigdzie wychodzić. Z ludźmi to najlepiej na zdjęciach się wychodzi! :-O

Gość maderdin
lucky strike////..../// co innego gdy zostajesz poniżony w realnym świecie. Ja przecież mogę trafić na nich na ulicy i pewnie od razu mnie skojarzą. apostoł - Kilka ciętych ripost przyszło mi do głowy. Jak już wróciłem do domu.

Gość lucky strike////....///
albo masz wyjątkowo wysokie mniemanie o własnej osobie albo tam gdzie mieszkasz są trzy ulice na krzyż....to twoje zdarzenie autentycznie nie kwalifikuje się do "pubowych opowieści przy piwku"-zbyt powszednie....poza tym jak ciebie skojarzą to co?:D...padniesz rażony gromem?:D

Gość gooopia baba
bo są ludzie i .... [tu wstaw odpowiednie określenie] a żeby znaleźć trzeba szukać

Gość .trzepaczka.
nie bierz sobie tego do serca, pewnie, że czasem sie zdarzy jakas niedobra suka , hehe, ale tak samo dobrze mogło sie to inaczej skończyc po prostu nie rozmyslaj o tym i do przodu, do przodu

Gość .trzepaczka.
a jak bedziesz zagadywac nastepnym razem, to powiedz, ze wydaje ci sie, że sie znacie, że chyba ją widziałeś na imprezie u jednego kolegi, takiego piotrka albo tomka, hehe, jakieś popularne imię, to już będzie jakis powód do rozpoczecia rozmowy :P

Gość krokiecik
Swiat sie na tym nie konczy. Raz nie wyszlo-trudno, nie ma co sie uzalac nad soba - po prostu to nie twoja wina, trafiles na zla osoba. I co ze ludzie sie beda gapic, pogapia sie, usmiechna i tyle- zapomna. A to Twoje zycie i jako facet powinienes miec wiecej pewnosci siebie. Moze nast. razem nie pytaj czy mozecie pogadac itp, zapytaj lepiej o ogien, godzine, jakas informacje, cos bardziej neutralnego, a potem od niechcenia ciagnij konwersacje. Pisze to jako kobieta:) Trzymam kciuki.

a bo to mało jest idiotek na tym świecie... zresztą mogła mieć zły dzień, może właśnie poszla sie nawalić bo ją mąż zostawił

Gość maderdin
Człowiek walczy całe życie z niesmiałością, raz się odważył wyjść do ludzi i proszę. I jak tu uwierzyć, że można coś w życiu zmienić?

Gość brzydall
Jak nie chce się narażać na docinki to trzeba w domu zostać. Kobiety bywają wredne.

Gość to żeś se wyszedł

Gość taaa no

\" Kobiety bywają wredne.\" a faceci to nie?:o moze zła strtegie obrałes podbijajac do najładniejszej dzieewczyny,a moze spróbuj z jakas przecietna hmm...?

Gość GracjaSpacja
To, ze zaczales walczyc z niesmialoscia nie oznacza, ze teraz juz zawsze bedziesz mial "z gorki". Na same zachwyty ze strony kobiet bym na twoim miejscu nie liczyla; wiadomo, ze w miejscach publicznych spotkasz roznych ludzi: jednym przypadniesz do gustu, a innym wrecz przeciwnie...

poznaj lepiej jakas dziewczyne przez czat i spróbuj namówic ja na spotkanie

mysle, że kluczem jest to, jak autor do niej podszedł.... jemu sie pewnie wydawało, ze udaje wyluzowanego, a pewnie był spoconą ze strachu trzęsącą sie galaretą... co oczywiscie nie upowaznia nikogo do wysmiewania sie z niego, ale wiadomo jacy są ludzie... podchodzilem do setek kobiet, nieznajomych, zaczynając gadkę i nigdy nic takiego mnie nie spotkało

Gość myslę Apostoł
że Ty po prostu na trzeźwo jesteś nie do zniesienia a tak to choć laska nieco przyjemności fozycznej miała, bo jak widać, intelektualnej nie miała sznasy :p

Ja mam tak, że nie pogadam na trzeźwo z nikim sama...tzn. panicznie wstydze się, kiedy mam rozmawiać z nieznajomym... jestem chyba bardzo nieśmiała i trudno mi samej przełamywać tę wadę...

Całkowicie zgadzam się z autorem-to są głupie rady:O.Właśnie byłem na wycieczce w Warszawie no i żadna nie chciała mnie poderwać😭.No i miałem podobną sytuację że jak się na babkę patrzałem to się obraził:O.Ale i tak to nie było tak źle-gorzej by było jakby autor lanie dostał a takie głupoty o likwidowaniu nieśmiałości to jest obłęd bo co z tego że ktoś jest nieśmiały a jak zaczepi to go zabiją:O.

\"mysle, że kluczem jest to, jak autor do niej podszedł....\" a może nie jak podszedł ale jak wyglądał w końcu nieśmiałość w większości się z powietrza nie bierze. jakieś powody były :O

wygląd to drugi, po pewnosci siebie gwóźdź do trumny wszystkich nieśmiałych podrywaczy - jesli jest kiepski, to mogiła