Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mysica

Dr Drzewiecka - Katowice - prosze o opinie.

Polecane posty

Czy ktoś chodzi do dr Drzewieckiej w Katowicach?? Będe wdzieczna za wszelkie opinie. Ile kosztuje wizyta, czy możliwy jest przyjazd lekarza do domu, i czy rzeczywiści lekarze udzielają konsultacji przez telefon.

Gość nikt nie wie

Gość basieńka777
ja byłam u niej ze 3 lub 4 razy z moim dzieckiem. wizyta kosztowała wtedy 80zł, ale warto było. Moja córka chodząc do przedszkola wiecznie kaszlała, a lekarze mówili że to alergia (najprościej tak powiedzieć), jedynie ona miała inną diagnozę, mianowicie zatkane zatoki. Od tego czasu (odkąd wyleczyła mi ją - nie tylko antybiotyk, ale też jakieś mixtury mieszane w aptece) to jak ręką odjął. Dzięki niej zaszczepiłam dziecko na menigokoki i na ospę wietrzną (dzieci w przedszkolu przechodziły i to dramatycznie, a moja nie złapała). Poza tym ma troche niekonwencjonalne leczenie i do tego wizyta w gabinecie trwa czasem i godzinę (!) bo np. biegała i skakała z moim dzieckiem żeby je potem osłuchać zziajane, albo kazała mojemu dziecku dmuchnąć jej katarem na rękę (bo chciała widzieć jaki to katar !) Jedyna wada to taka że nie można się zapisać na godzinę, po prostu przychodzi się i czeka czasem długo... Podobno ona kiedyś leczyła dzieci gdzieś w Afryce i stąd te jej "dziwności" . Ale ogólnie to konkretna osoba i nie raz potrafi postawić do pionu matkę czy ojca :)