Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

pytanie do szczuplutkich kobiet o ok. 160 cm wzrostu

Polecane posty

Gość

chodzi mi o dziewczyny szczuplejsze ode mnie, tzn. o wadze 47-52 kg. konkretnie chodzi mi o szerokość bioder na kościach i w najszerszym miejscu i o pas. ja mam obecnie na kościach biodrowych 88cm i zastanawiam się, jak to jest w porównaniu ze szczupłymi dziewczynami ;)

czesc.ja mam wzrost 1.64cm.w miejscach na kosciach biodrowych mam75cm w pasie 60 i w piersiach 83.waze 43kg .

Gość niziutka_23
160cm wzrostu 88 cm biodra 63 pas 92 biust

Gość
dzięki za odp. :) ale mi chodziło o dziewczyny z BMI minimum 18 :D bo mniej nie chcę mieć :( a tak z ciekawości - jesteś taka szczuplutka, bo się odchudzałaś, czy z natury? bo mam właśnie taką szczupłą przyjaciółkę i ona nie może przytyć, a bardzo chce :(

Gość
niziutka_23 ----> a biodra to w najszerszym miejscu? i ile ważysz? :)

Gość
dzięki za odpowiedzi :) chcę uzyskać jakiś przekrojowy obraz wymiarów, bo się zastanawiam ile mierzą szczupłe kobietki i ile powinnam jeszcze cm zrzucić 😭

Gość
no to ja mam podobnie jak bławatek dołem... biodra najszersze miejsce 94 pas 65,5 (na wciągniętym brzuchu hehehe) ale ważę 6 kg więcej....

Gość
qwertz -----> hmmm dieta nazywa się zdrowe odżywianie :classic_cool: od stycznia do czerwca schudłam ponad 5 kg, od czerwca utrzymuję w miarę stałą wagę i staram się nie utyć... wiadomo, zimno, nie chce się ćwiczyć i ruszać... apetyt na słodycze... dlatego staram się przede wszystkim utrzymać stałą wagę, a od początku następnego roku porządnie się przyłożyć i schudnąć max do 49kg... aha :D a byłam dzisiaj w sklepie z bielizną i patrzyłam na rajstopy i na jednych była rozmiarówka, wg której powinnam nosić rozmiar 1 XS :D ciekawa jestem co w takim razie ze szczuplejszymi paniami?

Gość 19latka
160cm 45kg 85 w biuście 60 w talii 85 w biodrach miseczka 70 c ;p

Gość
qwertz ----> to Ty też masz tyle wzrostu? :D no ja też zauważyłam, że u mnie widać każdy kilogram... jak schudłam, to od razu wszyscy zauważyli, ale najgorsze to spłaszczenie tyłka i opadnięcie biustu 😭

w udzie mam 52,5 cm.. ej ja tam nie widze ze mam gruszkowata budowe,choc na to wskazuja moje wymiary..hehehe :D

Gość
ano właśnie, to czy schudłam, sprawdzam zawsze na nadgarstkach... im dalej się obejmę, to znaczy że schudłam :P czyli najszybiej chudną nadgarstki, biust :(, ramiona (ale nie ręce 😭) i pod biustem.... w moim przypadku RD nie daje zbyt wielkich rezlutatów.... tak naprawdę, to przez 8 lat utrzymywałam tą samą wagę!!!! chudłam co najwyżej 2 kg na wakacjach, a na zimę wracałam do starej wagi. teraz ważę mniej niż w wieku 12 lat!!! i jestem z tego dumna :D

hej :) 167/44,5 biu-82 (70B) p-62 bio-84,5 normalnie jak na spowiedzi :D a chcialabym powrocic do mojej wagi, czyli 48-49kg nigdy sie nie odchudzalam

Gość
bławatek ----> ja chcę takie uda!!!! 😭 ja mam w udzie 59-60cm :( (jedno jest szczuplejsze o 1 cm O.o)

Gość
berenka ----> :) mam nadzieję, że wrócisz.... moja przyjaciółka zawsze była chudziutka, wzrost 158cm, a w stresie chudła i ważyła nawet 39kg! za granicą utyła do 46-47kg i wyglądała super, teraz ma 42 i chce znowu utyć i nie może :/

Gość
qwertz.... właśnie ten pieprzony wiek 15 lat, kiedy uda, biodra i tyłek obrastają w tłuszcz 😭 ja przez całe lata żyłam w przekonaniu, że mam szerokie biodra... a tu się okazuje że wcale nie, bo jeszcze jakieś 5 cm mogłabym mieć mniej O.o

ja najmniej wazylam 41,5 i nawet badania robilam, bo przytyc nie moglam, a koles (lekarz) powiedzial,ze jestem zdrowa jak ryba i o co mi chodzi :o to nie ma znaczenia - czy jestem za granica czy w Pol - moje przybieranie na wadze baaaardzo sie plezie - zawsze mialam szybka przemiane materii

nie uraziłaś mnie :) poprostu pierwszy raz spotkałam sie z opinia ze moge miec gruszkowatą budowe.jakos nigdy sie nie zastanawiałam jaką mam.nie widze nic w niej złego.jakby sie tak zastanowic to prawdopodobnie ja mam..jak zaczynam analizowac swoja figure;-) .. ile wiedzy mozna zdobyc na kafeterii:D pozdr dziewczyny!

ja mam prawie 30 lat.jak juz pisalam moje wymiary to w biodrach 76 potem pas 60 i 82 piersi.przy wzroscie 1.64.dwa lata temu wazylam 53 kg.zaczelam diete i schudlam do 41 kg.uprawiam bardzo duzo sportu i staram sie jesc zdrowo.teraz niestety troche zaluje ze zaczelam ta diete.chcialam wazyc 49 kg a doszlam do 41.chcialam przestrzec dziewczyny zeby nie przesadzaly z dietami bo tak jak w moim przypadku zaczelo sie od zwyklej diety a wtej chwili to juz choroba.mi sie podoba to ze jestem szczupla ale kosztowalo mnie to bardzo i place zdrowiem do tej pory.

Gość też malutka
wzrost 163cm, waga 51kg, biust 86, biodra 87, talia 62, udo (najszersze miejsce) 51, nadgarstek 13, kostka 20. chciałabym mniej w udzie, ale ogólnie jest ok;)

Gość
amdara234 ----> dobrze że o tym napisałaś, bo ja zaczynam się obawiać... czy mi się nie spodoba odchudzanie.... chciałam ważyć 52 kg... a teraz dochodzę do wniosku, że może jednak 49kg... niby waga w normie, ale przecież może mi potem odbić... już teraz zaczynam wpadać w panikę jak zobaczę +0,5kg na wadze :(

Gość missybilka
160 cm, 46-47 kg 88-60-86, wiek powyżej 25 lat... ja sie tylko zastanawiam gdzie te wszystkie chudsze ode mnie sie ubieraja bo ja mam ogromny problem... czesto XS za duża a XXS to rzadkość

Gość missybilka
o ktos odświerzył stary topik... i to nie byłąm ja jakby co...

Gość szczupla1
o kurde mam to samo -> chudnie brzuch, pod biustem, biust, ręce xD gorzej z udami ;/ ale celulit zniknal w znacznym stopniu, jak zrzucilam 3 kg od wakacji :> hmmmm a uda zawsze mozna wspomoc masażem to "zejda" ;) moje: 160 biodra 88 cm pas 66 cm biust 84 mi PASUJE i tez WIDAC u mnei roznice z KAZDYM kilogramem (nie, to nie obsesja, naprawde tak jest, ale to moze dobrze? ) pozdro :D