Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiecie co mnie boli

wiecie co mnie boli?ze kurde nie moge sie nauczyc zadnego jezyka perfekt

Polecane posty

Gość wiecie co mnie boli

czuje sie przez to czasem jak jakis tluk. angielskiego ucze sie juz z 9 lat i nie potrafie teraz recenzji filmu napisac:O niemieckiego uczylam sie 2 lata i bardzo mi sie podobal a teraz ucze sie rosyjskiegp-studia i mam nadzieje, ze chociaz ten jezyk opanuje perfekt.ale jednak czuje potrzebe znac angielski ale mam wrazenie, ze sie go nigdy nie naucze:O

Gość ziutagluta
hehe u mnie podobnie;) tez sie ucze ruskiego na studiach no i licze na to ze jakos sprawnie mi to pojdzie

najłatwiej się nauczyć języka obcego wyjeżdżając z Polski. nie chodzi mi o wyjazd na stałe. ja nauczyłam się posługiwać j. niemieckim kiedy wyjechałam do Niemiec pracować jako opiekunka. żadne \" wysiedziane\" lekcje nic nie dadzą bez praktyki

Gość aaaaaaaaaaaaaaad
a ja kilka lat temu zrobiłam pierwszy certyfikat z niemieckiego i co z tego?? nie mam czasu go powtarzac i uczyc się dalej, nie mam praktyki /której zreszta nigdy nie miałam/ i zapominam...chcialabym własnie wyjechac na rok do Niemiec by sie podszkolić i zrobić kiedys drugi certyfikat ale się na to nie zanosi bo w niemczech sa marne zarobki i jesli kiedykolwiek gdzies wyjade to raczej na wyspy a tam potrzebny angielski którego nie umiem wcale, ale jak sie wyjedzie to nauka bedzie naturalna koleja rzeczy

Gość wiecie co mnie boli
w moim przypadku nie ma szans na wyjazd a z drugiej strony obawialabym sie jechac np. do anglii nie znajac jezyka:O ale tez uwazam, ze to najlepsza szko,la-wyjazd. ale tak mnie to denerwuje, ze nie moge czasem tego przezyc:O ale dobra, oddycham ;)

Gość Tonight

Gość vcxz
"Jeśli odpłacasz dobrem za zło, czym wtedy zapłacisz za dobro?" Konfucjusz.

Gość tak to jest...
niestety nie kazdy ma zdolnosci jezykowe wiec nie kazdy da rade opanowac jakikolwiek jezyk obcy perfekcyjnie:o natomiast jezeli po 9 latach nauki angielskiego nie potrafisz napisac recenzji filmu to znaczy ze po rpostu słabo sie przykladalas🖐️

Gość Tonight Im gonna make it up

Gość U ARE RIGTH CHERIE

Gość kill you
هما بس اليعملو كدا

Gość U ARE RIGTH CHERIE

Gość joganoga
ja po 8latach nauki w szkole nie umialam nic, w ciagu 3 miesiecy nauczylam sie angielksiego wlasnie w Anglii, teraz jestem tu rok i mysle ze jest calkiem niezle bo znajomi anglicy z pracy mowia mi ze mowie bardzo dobrze. Uwazam ze nie ma szans na nauczenie sie jezyka w polskich szkolach, ale jesli ktos ma dobra motywacje i troche mobilizacji to i sam sie nauczy...