Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 antonnina

spanie w soczewkach kontaktowych!

Polecane posty

Go艣膰 antonnina

nosz臋 soczewki ju偶 7 lat, ale do tej pory tylko takie kt贸re zdejmowa艂am na noc, pom贸偶cie mi dobra膰 takie w kt贸rych mo偶na spa膰. Wyje偶dzam na par臋 dni, no i nie chcia艂abym na zad艂ugo rozstawa膰 si臋 z kontaktami (mam du偶膮 wad臋).

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 nikt nie 艣pi w soczewkach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jakto nikt ja 艣pi臋
mam specjalne ze przez miesi膮c moge nosic bez sciagania to s膮 day & night

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Agatkiii
Ja mam r贸wnie偶 day&night miesi臋czne. Spa膰 mo偶esz tylko w nadaj膮cych si臋 do tego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tuyyyya
musisz kupic specjalne, te przeznaczone do noszenia przez 24h. nigdy nie spij w tych zwuklych. moj kumpel mial z tego powodu klopot. zasnal po pijaku, a rano nie mogl oczu otworzyc:( mi zdarzylo sie kiedys przysnac na godzinke, a juz mialam wrazenie ze sie soczewka przykleila do oka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 takajajedna
w艂a艣nie! jak 艣picie w soczewkach to budz膮c si臋 "niew臋druj膮" wam one po oku??? mi tak si臋 zda偶y艂o jak usne艂am w zwyk艂ych, potem mia艂am problemy z wyj臋ciem soczewki bo mia艂am j膮 pod powiek膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 takajajedna
w艂a艣nie! jak 艣picie w soczewkach to budz膮c si臋 "niew臋druj膮" wam one po oku??? mi tak si臋 zda偶y艂o jak usne艂am w zwyk艂ych, potem mia艂am problemy z wyj臋ciem soczewki bo mia艂am j膮 pod powiek膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 takajajedna

Udost臋pnij ten post