Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antonnina

spanie w soczewkach kontaktowych!

Polecane posty

Gość antonnina

noszę soczewki już 7 lat, ale do tej pory tylko takie które zdejmowałam na noc, pomóżcie mi dobrać takie w których można spać. Wyjeżdzam na parę dni, no i nie chciałabym na zadługo rozstawać się z kontaktami (mam dużą wadę).

Gość nikt nie śpi w soczewkach

Gość jakto nikt ja śpię
mam specjalne ze przez miesiąc moge nosic bez sciagania to są day & night

Gość Agatkiii
Ja mam również day&night miesięczne. Spać możesz tylko w nadających się do tego.

Gość tuyyyya
musisz kupic specjalne, te przeznaczone do noszenia przez 24h. nigdy nie spij w tych zwuklych. moj kumpel mial z tego powodu klopot. zasnal po pijaku, a rano nie mogl oczu otworzyc:( mi zdarzylo sie kiedys przysnac na godzinke, a juz mialam wrazenie ze sie soczewka przykleila do oka.

Gość takajajedna
właśnie! jak śpicie w soczewkach to budząc się "niewędrują" wam one po oku??? mi tak się zdażyło jak usnełam w zwykłych, potem miałam problemy z wyjęciem soczewki bo miałam ją pod powieką

Gość takajajedna
właśnie! jak śpicie w soczewkach to budząc się "niewędrują" wam one po oku??? mi tak się zdażyło jak usnełam w zwykłych, potem miałam problemy z wyjęciem soczewki bo miałam ją pod powieką

Gość takajajedna