aksa111 0 Napisano Listopad 8, 2007 Witam, mam pytanie czy lactovaginolu można używać również w trakcie miesiaczki, ponieważ zaczęłam kurację zanim miesiączka się pojawiała, mam przerwać przyjmowanie leku na ten czas czy kontynuować? Z góry dziękuję za informacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość należy przerwać bo Napisano Listopad 8, 2007 i tak lek się w pochwie nie utrzyma a o to przecież chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sarkastyczna cyniczka 0 Napisano Listopad 8, 2007 Ja Ci polecam Lacibios Femina - lepiej kolonizuje pochwę, a bierze się to doustnie, więc okres nie przeszkadza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aksa111 0 Napisano Listopad 8, 2007 ale jak po miesiączce będę dalej przyjmować to wszystko powinno byc ok prawda? czy cała kuracja do bani? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artianka 0 Napisano Listopad 8, 2007 przerwij w czasie miesiaczki. a po wznow lactovaginal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Listopad 9, 2007 Ja również polecam Lacibios Femina, m aż 5 mln bakterii w 1 kapsułce i szalenie wygodne jest to, że się łyka. J robię tak: profilaktycznie przy antybiotykoterapii Lacibios a gdy znienacka dyskomfort i swędzenie, to wtedy lactovainal (ziała od razu).Warto podczas okresu również podleczyć (Lacibios Femina), bo środowisko podczas miesiączki jest sprzyjające infekcji, organizm jest osłabiony a po miesiączce dopiero możesz mieć swędzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach