maleńkie cudo 0 Napisano Listopad 8, 2007 wczoraj 07.10 na wieczór uprawiałam z chłopakiem sex jednak pekła gumka dzisiaj byłam u ginekologa przepisał mi postinor który należy zażyć w ciągu 72 godzin, jak myślicie czy możemy się dzisiaj z chłopakiem kochac bez gumki a jutro rano bym zażyła postinor, to będzie tak 40 godz po stosunku, proszę o odp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mądrością to ty nie grzeszysz Napisano Listopad 8, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleńkie cudo 0 Napisano Listopad 8, 2007 Może nie ale napewno jestem od ciebie mądrzejsza:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość życie to bajka mała Napisano Listopad 8, 2007 to nie jest środek antykoncepcyjny Jeśli będziesz uprawiać seks bez zabezpieczenia i potem zaaplikujesz sobie tabletke PO jest bardzo duze ryzyko zajścia w ciąże Zresztą co ja Ci bede mówic przeczytaj w ulotce informacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość milcia1234 Napisano Listopad 8, 2007 im wczesniej wezmiesz postinor tym wieksza szansa ze zadziala :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mexican Napisano Listopad 8, 2007 jestes dziewczyno zdrowo jebnięta... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach