Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość t4546

jak moze wyglądac taka dziewczyna?

Polecane posty

Gość moje zdanie...
sluchajcie moja najlepsza kumpela 170 wzrost - 72 - 73 kg - trenuje siatkowke - super wysportowana laska - kazdy facet nania leci - pisze to szczerze wiec te teksty ze OTYLA no to wybaczcie..... a przy tym wzroscie 52 to juz naprawde wychudzenie

\"kazdy facet nania leci - pisze to szczerze\" no wybacz, ale w to nie uwierzę. Kobieta o takich gabarytach bez względu na proporcje jest dużą babą, tzw. kobyłą. Nie twierdzę, że sie nie może podobać, ale Ty zdecydowanie przegięłaś

Gość
z takimi wymiarami to po prostu grubawa jest :o chamsko bym się czuła gdyby mój znajomy wypytywał ludzi na forum co sądzą o moich wymiarach

Gość ZoaiaSamosiaaaa
załuje,ze nie mogę wstawic swojego foto-mam dokładnie 170 i waze 70kg niby wagowo dużo a wyglądam na dużżżo mniej!szczupła buzia,duze cycki,wciecie w tali,ładne biodra,szczupłe nogi...nie oceniajcie tylko po wadze bo mi 60 nie dają!!!! z tą wagą to jest tak indywidualna sprawa,że ho ho a autor to głupi pajac w takim razie!:O

Gość sandra 11111
wcale nie bedzie gruba, bzdura, bedzie dobrze zbudowana:))

Gość zoya__25
sluchaj a ja mam kolezanke ktora wazac 76kg przy wzroscie 164cm miala ogromne powodzenie. ma sliczna buzie, proporcjonalnie zbudowane cialo tzn nie tak ze np wielki brzuch ktory rzuca sie w oczy. dziewczyna przy 76kg miala wciecie w talii! duze piersi i potrafila sie tak ubrac, ze faceci gapili sie na nia jak psy... wiedziala, w czym wyglada dobrze i to nosila. zawsze sie kolo niej krecili i zawsze miala wieksze powodzenie od naszych chudyc kolezanek... poza tym wyglad nie jest najwazniejszy... pytasz bo boisz sie ze moze gruba bedzie??? bedziesz sie wstydzil przed kolegami??? a chudej, glupiej i prostackiej dziewuchy bys sie nie wstydzil?????

Gość truskafffa
a ja waze 70kg przy 170cm i kazdy daje mi mniej. nikt nie wierzy ze tyle waze. mam mocna budowe kostna, widac to np na nadgarstkach.troche tez cwiczylam. mam 95cm w biodrach i podobnie w biuscie. nosze bluzki w rozmiarze 36 a spodnie 40. czy to rozmiary dla grubasa??? kiedys schudlam do 57kg i wszyscy mi mowili ze wygladam zle... moj facet na mnie krzyczal, bo te moje ciezkie kosci na wierz powychodzily... waga to bardzo indywidualna sprawa. i nie mozna wsadzic wszystkich do jednego wora!!! kazdy z nas jest inny!!!

Gość truskafffa
a ja waze 70kg przy 170cm i kazdy daje mi mniej. nikt nie wierzy ze tyle waze. mam mocna budowe kostna, widac to np na nadgarstkach.troche tez cwiczylam. mam 95cm w biodrach i podobnie w biuscie. nosze bluzki w rozmiarze 38 a spodnie 40. czy to rozmiary dla grubasa??? kiedys schudlam do 57kg i wszyscy mi mowili ze wygladam zle... moj facet na mnie krzyczal, bo te moje ciezkie kosci na wierz powychodzily... waga to bardzo indywidualna sprawa. i nie mozna wsadzic wszystkich do jednego wora!!! kazdy z nas jest inny!!!

Gość a s pasiona musi być

Gość może być ładna i pulchna

Gość niech ci prześle więcej zdjęć
w tym w całości

Gość t4546
nie prześle już nic, dziś urwałem z nią kontakt, zbyt wiele osób napisało że to tłuścioch

Gość chorzy jestescie
Moja dziewczyna ma 163 cm i wazy jakies 68-70 kilo, fakt - jest troszke zaokraglona ale ma bardzo proporcjonalna sylwetke, fajna pupe, duze piersi, jest bardzo seksowna. Te dane ktore tu wypisujecie, to juz na pograniczu anoreksji, a kobieta MUSI miec troche tluszczyku. Jak nie ma ... to po co komu takie chude cos ? Do kosci sie mam przytulac ? I zero cyckow ? Jak widze na ulicy takie "lasencje" ktreym miedzy udami moglby przebiec wielki pies to mi sie smiac chce z nich. Bo nago musza wygladac wrecz odpychajaco.

Gość to sem ja
ejjjj bez przesady! tabele nie zawsze ida w parze z rzeczywistoscia moze ta laska jest szczupla ale jest wysportowana(przeciez miescie wiecej waza nic tłuszcz) albo ma grube kosci po wygladzie nie zawsze mozna odgadnac wage...

Gość to sem ja
miało by mięśnie a nie miescie :O

Gość Werdiana
Ty chyba nie masz rowno pod kopułą :O Nie widziales jej nawet....twierdzisz,ze jest zajebista,ladna,ma poczucie humoru...Ale ze ma 5 kg wiecej niz Ci sie wymarzylo to ja "zostawiasz".Sory bardzo,ale glupi jestes i tyle.Zeby Cie ktos tak potraktowal....ale nie...bo Ty pewnie idealem jestes :O Rany Boskie co za kretyni

Gość makabra31
Klaudka....."kobyła"....:o no, ale nie dziwię się, że takie określenie pada z usta kobiety, wszystko na ten temat:o

Gość kaaaaaskaaaa
Ja mam takie wymiary i jestem uwazana za osobe atrakcyjna, nosze rozmiar 40. Zajdz do sklepu i zobacz sobie, ze to wcale nie takie duże. Ale skoro zrywasz kontakt z dziewczyna, bo iles osob na kafeterii napisalo cos tam to jestes palantem:D szkoda, ze ta dziewczyna tego nie wie, bo sama wczesniej przestala by sie do CIebie odzywac:)