Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość entalka

jakie tabletki anty polecacie?

Polecane posty

Gość entalka

jakie tabletki polecacie jak na pierwsze stosowanie? chciałabym zeby byly odpowiednio dobrane, i miec jakies pojecie o nich przed pojsciem do gina... prosze o odpowiedzi 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

Gość milcia1234
mi moja lekarka przepisla yasminelle i jak do tej pory sprawuja sie swietnie :) (to sa moje pierwsze tabsy w zyciu, biore je jakies 4 miesiace)

Gość entalka
a zauważyłaś jakieś skutki uboczne? bo przy opisywaniu tabletek to raczej za duzo tego nie podają...

Gość entalka
dziewczyny proszę doradżcie :P

Gość klauducha
ja od 10 miesięcy biorę Rigevidon dla mnie rewelacja . Ale tabletek się nie poleca każda kobieta jest inna i każda moze reagovec indywidualnie. To co dla mnie dobre nie znaczy że będzie dobre też dla Ciebie

Gość uzwalam
uzywalam cilest i haarmonet(czy jakos tak sie pisze) oba powodawaly u mnie sadek libido(cilest najbardziej) i mialam po nich ogromny apetyt:(

tabletki to sprawa indywidualna i nie da sie ich polecac czasem jest to metoda prób a czasem od razu jest ok ja nie miełąm po zadnych problemów a jak ty bedziesz znoscic tego nikt nie wie

Gość milcia1234
ja nie odczuwam zadnych skutkow ubocznych :) jedynie same plusy (nie boli mnie brzuch w czasie miesiaczki, ktora jest krotsza i mniej obfita, no i wiem kiedy dostane okres, bo wczesniej mialm nieregularne cykle)