Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edytkaaaa

Gwałt na facecie??!

Polecane posty

Gość edytkaaaa

nie raz sie o tym slyszy... ale jak mozna dokonac gwałtu na mezczyznie??? :O

Gość światowy gaweł
znam taki przypadek ale nie chce tyle pisać :)

Gość edytkaaaa
światowy gaweł- Plisss :) napisz coś o tym... napewno wszyscy chętnie poczytają:) o ile to prawda;] niestety nie oglądalam ostatniego gotowe na wszystko.. ;(

Gość skad czyli z kont
obejrzyj sobie ksiege objawienia ... taki film to sie dowiesz jak to sie robi

nomalnie - podniecenie fizyczne nie zawsze idzie w parze z ochota , jesli mezczyzna zmuszony jest do czynnosci seksualnych i sa one podejmowane wbrew jego woli to wlasnie jest gwalt

Gość joKoSrono
ale jaja! :)

Gość światowy gaweł
cała historia to prawda ale pewnie trochę naciągana przez media więc podejdzcie do tego z dystansem ;) Był facet i zapraszał kobiety na sex,taki typowy erotoman bez ambicji raz poznał dziewczynę gdzieś na przyjęciu i zabrał ja standardowo do domu był nią podjarany bo była urokliwa : blondynka średni wzrost itp gdy zaczeli się kochać facet był już totalnie pijany a ona cały czas trzezwa.po krótki sexie kazał jej pójść do domu ale ona nie chciała :) zaczeła go bić przeruciła i zmuszała do rzeczy wręcz nienormalnych na koniec zostawiła go nieprzytomnego zabrała portwel i uciekła policja znalazła ją szybko a tłumaczyła się że to on był pijany i ja napadł a portfel nie ukradła...sąd uznał ja za winną i dostała jakis wyrok dziwna historia ale kobieta trzeba przyznać niecodzienna :)

Gość edytkaaaa
ahahahahhahahah :) użekła mnie ta historia.:))))

Gość edytkaaaa
przepraszam:urzekła mialo być:P

Gość światowy gaweł
dawno ją już słyszałem i jest bardziej prawdziwa od niektórych :) nie wierzę raczej w taki gwałt ale są takie kobiety ! słyszałem też kiedyś o dwóch nastolatkach które zgwałciły kobietę :o ale to już chyba bajka :D

Gość edytkaaaa
skąd ty bierzesz takie opowiesci?ehehe. ja tez duzo slyszalam,ale zostanmy o gwalcie na facecie bo mnie to interesuje:D

Gość światowy gaweł
dużo czytam i interesuję się kryminologią :) gwałt na facecie to raczej rzadkość była też sprawa o kobiecie która zgwałciła nastolatka też bajka jak na mój gust .... :D

Gwałt na facecie ... już dwadzieścia parę lat temu , gazety rozpisywały się (nie na pierwszych stronach oczywiście) o takim gwałcie w Poznaniu Dokładnie nie pamiętam jak uważny czytelnik zauważył minęło trochę czasu. Trzy nastolatki w wieku od 17 do 19 lat terroryzując nożem zwabionego kolegę (był orłem w jakimś przedmiocie a więc poprosiły go o pomoc) , przywiązały go do łózka, rozebrały i zaczęły wykorzystywać. Nikt(nawet sam poszkodowany) nie pamięta ile to trwało czasu ale w końcu jego męskość przestała się do tego nadawać. Cała sprawa pewno nie wyszła by na jaw ale pomysłowe idiotki postanowiły usztywnić rzeczony wczesniej organ wkładem od długopisu, czym spowodowały obfite krwawienie. Przestraszyły się więc go odwiązały i wezwały pogotowie. Chłapaka wynosili z błogim uśmiechem na ustach(:D). Ale w szpitalu, do którego trafił Chirurg który go przyjmował (ukończył również psychologię by lepiej pomagać pacjentom) ) wyciągnął od niego co sie stało a następnie zawiadomił prokuraturę. Gazetom informacją sprzedał sanitariusz lub pielęgniarka dziś nie pamiętam. Podejrzewam że to jedna z wielu historii wyobraźnia ludzka(a więc i kobieca) nie zna granic. 🖐️

{ była też sprawa o kobiecie która zgwałciła nastolatka też bajka jak na mój gust .... } Jesteś kompletnym ignorantem/tką. Pedofilia to nie są żarty.

Do twojej informacji ignorancie, są takie patologie gdzie matka wykorzystuje syna. Tez cię to rozbawi ? :o

Gość światowy gaweł
wybacz ale kobieta 30 letnia nie dała by radę silnemu 17-latkowi :o to prawda pedofilia jest paskudna szczególnie dziś gdy media są tak dostępne pedofile to w 98 % faceci więc kobieta to prawie mit ;)

Gość co za glupoty gadasz
pewnie zeby dala wystarczy zeby cos cwiczyła jakie sztuki walki/boks a chlopak byl drobny lub chudy albo pijany :O:O:O glupis pomysl nim cos napiszesz

Nom i jeszcze gdzieś czytałem że jednak mimo wszystko kobieta chętniej z czymś taki pójdzie na policje. Facet boi się że będzie pośmiewiskiem wśród kolegów np.

Gość i blę blę
a ja jakoś nie wierzę w gwałt na facecie...żeby go zgwałcić musi mu stanąć...a skoro stanie to znaczy że się podniecił (więc mu się to podobało)...jakoś nie wierzę że facetowi by stanął jakby go jakaś kobieta uprowadziła i przywiązała....

Gość światowy gaweł
pewnie z zaskoczenia jak by dostał cegłą to tak :D ale co to ma do rzeczy :o taki chłopak to prawie facet : -młody -silny -zbudowany -szybki pewnie nie każdy ale z regóły w bezpośrednim starciu kobieta nie miała by na tyle sił by stawić mu czoła :o odwrotnie było by z facetem 30 lat który bez problemu dał by radę nastolatce. zgodzę się z wami ale kobiet musiało być dwie ale i tak by miały problem :p

--> i blę blę Poczytaj coś o fizjologii człowieka nim drugi raz pieprzniesz coś takiego. Wyobraź sobie kobietę lub mężczyznę w śpiączce. I z jednym i z drugą można będzie odbyć stosunek płciowy. Jednakże wątpię by którekolwiek miało z tego przyjemność. Tak samo podczas gwałtu nie ma przyjemności bo dzieje się to wbrew ich woli a fizjologia zmusza do tego by staną, a kobiety, niektóre pod czas gwałtu mają orgazm.. mimo że to trauma na całe życie.

(i blę blę) \"...jakoś nie wierzę że facetowi by stanął jakby go jakaś kobieta uprowadziła i przywiązała....\" - tak sądzisz ? ;) a ja myślę, że to możliwe :p gdyby to była jakaś sexy laska -myślisz, że by go to nie ruszyło i bardzo by się opierał ? :o

Gość i blę blę
flowerss---> ale mi chodzi o to że on naprawdę by tego nie chciał...

Gość światowy gaweł
mógłby mu stanąć to prawda w czasie gdy się boimy wzrasta także poziom podniecenia tak też jest przy mocnym stresie i wtkiej sytłacji to możliwe największy problem dla takiej kobiety to powalenie na ziemię musiała by posiadać jakiś nóż albo coś niebezpiecznego to wtedy moze tak niektóre dziewczyny maja mocne pierdolnięcie z ręki...:D

--> i blę blę A ty brniesz dalej w swojej ignorancji. Siusiu czy kupkę też się chce. Spróbuj zgłebic temat fizjologii człowieka z naciskiem na ta intymna, zrozumiesz że podniecenie nie musi mieć nic wspólnego z chęciami.

Gość i blę blę
myrevin---? jak będę chciała to będę brnęła...też trochę milszy byś mógł być :O światowy gaweł---> dzięki za odpowiedz...

Gość światowy gaweł
bez sensu ta kłutnia :o i tak jakby was ktoś chciał zgwałcić to byście wiali czyt (uciekali) więc nie ma to sensu. znam dziewczyny z mojej klasy 20 - 21 lat które dały by radę a nawet zbiły nie jednego chłopaka ! tylko że kobiety są z reguły normalne i nie agresywne ;)