Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

yess

Nr.buta 42 ..wzrost 180 .............................!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Czy w naszych sklepach niema większego rozmiaru jak 40/41. Czy ktoś ma taki sam problem jak ja. Kupuję buty tylko na zachodzie bo tam jest duży wybór,a u nas problem żucą jeden,dwa fasony po jednej parze i zadowoleni.. Czy niema producentów u nas któży robią buty większe niż41..????????????????????????????????????????????????????????????????:(:(:(:(:(:(:(

Widzę że tylko ja mam ten problem.. Czy któraś z was zna jakieś fajne sklepy z większym wyborem butów dużej numeracji...????

Podobno Deichmann ma duże buty... Sama zbieram się by sie przejechać, ale czasu brak. A rozmiar mam 43 :) .

Gość zyczliwy facet
zacznij chodzic w gumiokach.... wielka stopo :D:D

Gość zyczliwy facet
ludzie czy sami faceci? :o chociaz...baba to nie czlowiek, wiec amsz racje ;)

Dzięki za informacje atrida.... A do kolesi niżej myślę że macie kompleks niższości Ja nie wyobrarzam sobie osoby obojętnie czy to kobieta czy meżczyzna wysokich z nr buta 38 lub 40 sadzę że nie mieli by równowagi utrzymać się na krótkich stopach nie sądzicie!!! A pozatym baby to masz w nosie...życzliwy facecie... A gumiaki to noszą na wsiach do obory jak zajmują się zwieżętami chciała bym ciebie uświadomić jak masz zastój informacji...!!!!! ....pedro z f23...parodie to ty masz codziennie rano przed lustrem jak wstajesz z wyra...:)

Gość dżizas
dziewczyna majaca gire 43:O to porażka

........Dziewczyny a co z modelkami one to mają problem i gdzięś muszą te buty kupować...oprócz tego że za granicą to w polsce napewno też...myślę o Polskich modelkach ..jak myślicie...??

Mówisz nr43 to porażka a facet z nr buta46/48/50 to co??? Przy wzroście nieraz 179/180/185 i co ty na to...?

Dotknięty to ty mogłeś się tylko poczuć ja nie mam kompleksów...:):):):):):):):):):):):)

Gość martyninka
mam 176 i nosze buty w rozmiarze 37 czy przegralam zycie?:o

A co chcesz od dziewczyny która ma42/43...co? A więc!!! Nie widzę tematu z tobą jak niewiesz o czym piszesz kolego zastanów się lepiej albo dokładniej czytaj...!!!!

No coty...martyninka jesteś ok nie widzę żadnego problemu .. Z kąd te pytanie...???

Wiesz co ...pedro z f23 Składam przeprosiny dla ciebie żeczywiście żle przeczytałam sorki sorki dzizas,i ten drugi tak mnie rowścieczyli że żeczywiście zle przeczytałam rozumiesz chyba broniłam swojego ego jestem bardzo drapieżna jeżeli chodzi o krytykę innych ludzi SORKI

Yess znam ten problem, tez mam nr. buta 42 i wzrost 183. Kupowanie butów w Polsce to byl koszmar, rozmiary konczyly sie zazwyczaj na 40 a jak juz jakas 42 byla to nie wygladala na nic. Deichmann mial pare lat temu wieksze rozmiary, nie wiem czy jeszcze tak jest. Ja buty kupuje w Holandii albo Belgii i z rozmiarami tez róznie bywa, ale za to sa i to ladne.