Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misisipii82

niechcę na powaznie!!!!

Polecane posty

Gość misisipii82

Od 4 miesiecy jestem sama. Wczesniej byłam przez 4 lata w związku. Po tych 4 latach moj mezczyzna powiedział że nie jest gotowy na powazny związek.. dupek , po 4 latach dojarzał do takiego stwierdzenia. Dodam ze facet ma 30lat. Ja 25. Wszelki wyzsze uczucia we mnie zgasił tym odejsciem. juz sie pozbierałam, ale teraz ja z kolei nie mam ochoty na trwały związek, w głowie mi tylko zabawa przygody :-/ czy ja zdziecinniałam???

Gość Devil thunderstruck
Fajnie jest być dzieckiem. Przeżywasz drugą młodość :)

Gość misisipii82
ale najgorsze jest to ze kolezanki znajomi, biorą sluby, rodzą dzieci, zareczają sie, a ja wciąz z kwiatka na kwiatek... w zostanę stara panna :-P

Gość i tak masz lepiej niż ja
Ja sie nie moge przełamac z pierwszym razem, bo nie jestem z nikim w związku i przez to uciekają mi najlepsze lata mojego zycia. Blokada siedzi w głowie, bo sobie ubzdurałam, że ten pierwszy raz powienien być wynikiem bliskości i jakiegoś uczucia. :( płakać mi się chce :(

Gość misisipii82
to bzdura z tym pierwszym razem... to wcale nie jest tak ze sie go pamieta do konca zycia i myslami do niego wraca. ja go pamietam jak przez mgłe, i wcale myslami do niego niewracam, po prostu pierwszy seks.... nic specjalnego, pozniej było duuuzo duzo lepiej ;-)

Gość ale patrząc na kobiety
tak na poważnie my też Cię nie chcemy :P

Gość lucky strike////.////
mam podobnie;) chyba nawet podświadomie wybieram takie dziewczyny, z którymi nie wiąże przyszłości...i chyba tak postępuje przez jedną kobietę, która mnie kiedyś skrzywdziła...chyba;) a pierwszy raz pamiętam doskonale i będę pamiętał do końca życia:P

Gość hahaha dobreee

Gość aż żal

nie zdiecinnialas, po prostu bardzo się zawiodlas to minie jak poznasz kogos komu znowu bedziesz mogla zaufac swoją drogą stwierdzenie po 4 latach bycia razem \"nie jestem gotowy na powazny zwiazek\" jest absurdalne :O przekaz mu to 🖐️ a ty sie kobietko trzymaj ;)